Similar topics
Latest topics
We and the Youtube
Most Viewed Topics
Join us on facebook
+2
nuitetoile21
juliet
6 posters
Ποιος είναι ο αγαπημένος σας δευτερεύοντας χαρακτήρας;
juliet- Vampire Knight
Humor : Anytime...
Εκτός από τους βασικούς χαρακτήρες ποιον άλλο ήρωα έχετε ξεχωρίσει και γιατί;
nuitetoile21- Vampire Knight
αα τρελλαινομαι για την Ρουκα!!!!!!! ειναι πολυ ενταξει, ειδικα στο μανγκα που δειχνει ολη την σκηνη εκει που της πινει ο Καναμε το αιμα (οτι τον προετρεψε εκεινη για να αφησει ησυχη την Γιουκι )τα σπαει!! ειναι πολυ τελεια!!
anna- Vampire Noble Class
Humor : black!!!!
εγω παλι τρελαινομαι για ολη τη night class!!!! ο καθενας τους μου βγαζει κατι ξεχωριστο
ο Aido με κανει κ γελαω μεχρι δακρυων οταν κανει γκαφες κ τις τρωει απ τον Kaname,
η Ruka με εχει εντυπωσιασει με το ποσο ''κυρια'' στεκεται παρα τις απανωτες χυλοπιτες και το οτι παρολο που ηταν ερωτευμενη με τον Καναμε, δεχεται την Γιουκι κ προσπαθει να την βοηθησει να προσαρμοστει στη νεα της ζωη,
ο Akatsuki ειναι ο ''σοβαρος'' της ιστοριας, αυτος που παντα θα ειναι διπλα σου να σε στηριξει, ειτε εισαι ο ξαδερφος, ειτε εισαι ο φιλος, ειτε η κοπελα που αγαπαει... Κ ειδικα γι'αυτο το τελευταιο, τον συμπαθω ακομα περισσοτερο γιατι εχει φαει τοσο φτυσιμο απο την Ρουκα κ ομως, συνεχιζει να ειναι στο πλαι της...
Ο Takuma ειναι ο γλυκουλης, παντα προσχαρος αλλα για να υπερασπιστει τους φιλους του μπορει να φτασει στα ακρα
και ο Senri κ η Rima ειναι τοσο
με ενοχλει αφανταστα που στα τελευταια τευχη δν βλεπουμε σχεδον καθολου τα μελη της night class.............
ο Aido με κανει κ γελαω μεχρι δακρυων οταν κανει γκαφες κ τις τρωει απ τον Kaname,
η Ruka με εχει εντυπωσιασει με το ποσο ''κυρια'' στεκεται παρα τις απανωτες χυλοπιτες και το οτι παρολο που ηταν ερωτευμενη με τον Καναμε, δεχεται την Γιουκι κ προσπαθει να την βοηθησει να προσαρμοστει στη νεα της ζωη,
ο Akatsuki ειναι ο ''σοβαρος'' της ιστοριας, αυτος που παντα θα ειναι διπλα σου να σε στηριξει, ειτε εισαι ο ξαδερφος, ειτε εισαι ο φιλος, ειτε η κοπελα που αγαπαει... Κ ειδικα γι'αυτο το τελευταιο, τον συμπαθω ακομα περισσοτερο γιατι εχει φαει τοσο φτυσιμο απο την Ρουκα κ ομως, συνεχιζει να ειναι στο πλαι της...
Ο Takuma ειναι ο γλυκουλης, παντα προσχαρος αλλα για να υπερασπιστει τους φιλους του μπορει να φτασει στα ακρα
και ο Senri κ η Rima ειναι τοσο
με ενοχλει αφανταστα που στα τελευταια τευχη δν βλεπουμε σχεδον καθολου τα μελη της night class.............
liaki- Common Vampire
καλα ε...AIDO μιλαμε ΘΕΟΣ ειναι ο ανθρωπος...ουπς...βρικολακας ηθελα να πω..... το τι γελιο εχω ριξει δεν λεγεται κυριως στο anime απο τι στιγμη που γινεται ι yuuki βρικολακας και την προσεχει συνεχεια ποοο τι γελιο κ οι εκφρασεις του!!! αλλα θα συμφωνησω στο γεγονος οτι ολοι στη night class εχουν κατι το ιδιαιτερο!!!
anna- Vampire Noble Class
Humor : black!!!!
zero_4_life wrote: αλλα θα συμφωνησω στο γεγονος οτι ολοι στη night class εχουν κατι το ιδιαιτερο!!!
οπως ελεγε κ ο Cross ''all my vampires are just too adorable''!!!!!!!!!!!!!
juliet- Vampire Knight
Humor : Anytime...
zero_4_life wrote:καλα ε...AIDO μιλαμε ΘΕΟΣ ειναι ο ανθρωπος...ουπς...βρικολακας ηθελα να πω..... το τι γελιο εχω ριξει δεν λεγεται κυριως στο anime απο τι στιγμη που γινεται ι yuuki βρικολακας και την προσεχει συνεχεια ποοο τι γελιο κ οι εκφρασεις του!!! αλλα θα συμφωνησω στο γεγονος οτι ολοι στη night class εχουν κατι το ιδιαιτερο!!!
Αχ και εγώ θα συμφωνήσω είναι ΘΕΟΣ και πολύ καλό παιδάκι και φίλος στον Κάναμε (πλάκα-πλάκα πως τον αντέχει αυτή η night-class). Λοιπόν αμφιταλαντεύομαι ανάμεσα σε Τακούμα και Αιdo, αυτοί οι δύο μου φαίνονται φοβερά γλυκύτατοι, ο Τακούμα είναι πολύ γλυκός και ήρεμος, ο Aido είναι η ψυχή της παρέας, χαχα, δεν ξέρω...ζω ένα δράμα...
ariel- Pureblood Vampire
Εγω παλι δεν ζω κανενα δραμα... AIDO και αιμα καταψυξης!!! Το βαμπιρι ειναι απλα τελειο... iq Αινσταιν, κουκλι ζωγραφιστο, χιουμοριστας, και λετε να ειναι τυχαια ο καλυτερος φιλος του καναμε; δεν νομιζω!
Καρπαζια στην καρπαζια, ο Καναμε εμπιστευεται την Γιουκι μονο στον Αιντου, σε κανεναν αλλο!
Ασχετο αλλα κι εμενα μου λειπει πολυ η night class... Hino sama (πως σε λενε μη σε θιξουμε) δωσε λιγο απ' τα παιδια καλε... και τον Cross, αν γινεται.....
Καρπαζια στην καρπαζια, ο Καναμε εμπιστευεται την Γιουκι μονο στον Αιντου, σε κανεναν αλλο!
Ασχετο αλλα κι εμενα μου λειπει πολυ η night class... Hino sama (πως σε λενε μη σε θιξουμε) δωσε λιγο απ' τα παιδια καλε... και τον Cross, αν γινεται.....
nansecrets- Pureblood Vampire
Aido - Takuma..!!! τους λατρευω!!!! αυτους ξεχωρισα πρωτους!!
nansecrets- Pureblood Vampire
juliet wrote:zero_4_life wrote:καλα ε...AIDO μιλαμε ΘΕΟΣ ειναι ο ανθρωπος...ουπς...βρικολακας ηθελα να πω..... το τι γελιο εχω ριξει δεν λεγεται κυριως στο anime απο τι στιγμη που γινεται ι yuuki βρικολακας και την προσεχει συνεχεια ποοο τι γελιο κ οι εκφρασεις του!!! αλλα θα συμφωνησω στο γεγονος οτι ολοι στη night class εχουν κατι το ιδιαιτερο!!!
Αχ και εγώ θα συμφωνήσω είναι ΘΕΟΣ και πολύ καλό παιδάκι και φίλος στον Κάναμε (πλάκα-πλάκα πως τον αντέχει αυτή η night-class). Λοιπόν αμφιταλαντεύομαι ανάμεσα σε Τακούμα και Αιdo, αυτοί οι δύο μου φαίνονται φοβερά γλυκύτατοι, ο Τακούμα είναι πολύ γλυκός και ήρεμος, ο Aido είναι η ψυχή της παρέας, χαχα, δεν ξέρω...ζω ένα δράμα...
με καλυψες!! 100%
Mon May 02, 2022 12:37 am by juliet
» Our Kaname is here!! Vampire Knight memories chapter 38
Mon May 02, 2022 12:35 am by juliet
» Vampire knight Memories 38
Sun Apr 10, 2022 4:18 am by juliet
» Where to Find Vampire Knight Memories Translation
Sun Apr 10, 2022 1:29 am by juliet
» The Final Countdown
Sat Apr 09, 2022 11:43 pm by juliet
» New VK Chapter is HERE!
Wed Oct 11, 2017 7:42 am by lililovelilica
» Links for Other Vampire Knight Forums and Sites that you like and enjoy!!
Sun Aug 21, 2016 7:25 pm by Saphira_K
» VK Memories CH 6!
Thu Aug 18, 2016 6:13 pm by Saphira_K
» VK Memories
Wed Jun 01, 2016 5:59 pm by Saphira_K
» New VK Chapter SPOILERS!
Mon Apr 18, 2016 5:47 pm by Saphira_K
» New VK Bonus Ch!!
Fri Dec 18, 2015 12:53 am by Saphira_K
» Translation of 'Fleeting Dreams'
Wed Sep 09, 2015 2:20 am by Saphira_K
» Bunko Editions
Wed Sep 09, 2015 2:18 am by Saphira_K
» New Vampire knight Extra
Wed Sep 09, 2015 2:15 am by Saphira_K
» The Musical (Original and Revive)
Sun Aug 23, 2015 2:40 am by Dreamiel
» NEW CHAPTER IN 2015?
Mon Jun 01, 2015 12:16 am by Unknown00
» Newbie in the forum...
Fri May 01, 2015 7:13 pm by aisan4494
» Who do you think Yuki loves more: Kaname or Zero?
Fri May 01, 2015 7:09 pm by aisan4494
» Zeki or Yume?
Fri May 01, 2015 7:04 pm by aisan4494
» So What will happen of Kaname?
Thu Mar 19, 2015 6:25 pm by matei alina