Κεφάλαιο 6
"Δεν έχω κανέναν λόγο να σε κρατάω ζωντανό. Η παρουσία σου εδώ είναι μεγάλη πρόκληση για μένα", είπε ο Κάναμε χωρίς καν να γυρίσει να κοιτάξει τον Ζέρο.
"Δεν θα με σκότωνες χωρίς να με ακούσεις".
"Τι σε κάνει να το πιστεύεις αυτό Κιρίγιου;"
"Δεν θα έκανες κάτι που θα πλήγωνε τη Γιούκι, σωστά;" απάντησε με σιγουριά ο Ζέρο.
Ο Κάναμε τον κοίταξε ψυχρά:
"Λέγε γιατί είσαι εδώ;"
"Υπάρχει κάποια γυναίκα που θέλει να σε συναντήσει. Κάποια που έκανες κάποτε από άνθρωπο βρικόλακα", είπε ο Ζέρο που με δυσκολία κρατιόταν ψύχραιμος. Τα μάτια του πέταγαν σπίθες από το μίσος, την οργή και το θυμό που ένιωθε.
"Αν είχα κάνει κάτι τέτοιο θα το ήξερα Κιρίγιου. Δεν μπορεί να υπάρχει τέτοια γυναίκα".
"Είναι τόσο σίγουρη ότι ήσουν εσύ, όσο σίγουρη είναι και για το όνομά της".
"Ας έρθει να μου το πει η ίδια τότε", είπε ο Κάναμε και γύρισε την πλάτη στον Ζέρο ο οποίος έφυγε αμέσως από το γραφείο του.
Στο διάδρομο συνάντησε τη Γιούκι. Αυτή σάστισε με την απρόσμενη επίσκεψη του Ζέρο. Νιώθοντας ότι δεν απειλείται στο χώρο της πλησίασε να του μιλήσει:
"Πως είσαι Ζέρο;"
"Δεν σε αφορά".
"Τι κάνεις εδώ;"
"Ούτε αυτό σε αφορά" απάντησε ο Ζέρο και απομακρύνθηκε.
Η Γιούκι τον κοιτούσε λυπημένη να φεύγει. Ο Ζέρο που τόσα είχαν περάσει μαζί και που τόσο πολύ τον αγαπούσε, τώρα πια δεν της μιλούσε καν. 'Πόσο σκληρός είσαι Ζέρο; Ποτέ δεν με άφησες να μπω στην καρδιά σου'.
Όταν μπήκε στο γραφείο του Κάναμε η Γιούκι τον πλησίασε:
"Κάναμε τι ήθελε ο Ζέρο εδώ".
"Θέλει να μου γνωρίσει κάποια. Θα σου πω όταν θα ξέρω περισσότερα. Εσύ όμως Γιούκι γιατί είσαι τόσο αναστατωμένη; Επειδή είδες τον Κιρίγιου;"
Η Γιούκι έριξε τα μάτια της χαμηλά:
"Δεν μου μίλησε καν", ψέλλισε.
"Ακόμα τον αγαπάς Γιούκι;"
"Το ξέρεις πιο καλά από μένα Κάναμε. Ένα κομμάτι της καρδιάς μου πάντα θα ανήκει στον Ζέρο".
"Πόσο σκληρή είσαι Γιούκι! Θα ήθελες να είσαι μαζί του, έτσι;"
Η Γιούκι αγκάλιασε τον Κάναμε:
"Δίπλα σε σένα θέλω να είμαι Κάναμε. Μην το ξεχνάς ποτέ αυτό. Μην αμφισβητήσεις ποτέ τα συναισθήματά μου. Είσαι η αρχή του κόσμου μου και θα είσαι και το τέλος αλλά και όλος ο κόσμος μου", είπε η Γιούκι και τον φίλησε.
Ο Κάναμε έσκυψε και τη δάγκωσε τρυφερά αφήνοντας το αίμα της να τρέξει στο λαιμό της. Από τα χείλη της Γιούκι έφυγε ένας αναστεναγμός καθώς αφηνόταν στην αγκαλιά του.
Ο Ζέρο που απομακρυνόταν ένιωσε ξαφνικά τη μυρωδιά από το αίμα της. Γύρισε πίσω και κοίταξε το κτίριο. Δεν υπήρχε τίποτα μέσα του που να τον έφερνε πια κοντά της. Το μυαλό του, η καρδιά του και το αίμα του ήταν μόνο για την Κάντυ.
Ο Ζέρο έσπρωξε την πόρτα και άφησε την Κάντυ να περάσει πρώτη. Ο Κάναμε κοίταξε με περιέργεια το πρόσωπό της. Τα όμορφα χαρακτηριστικά της τράβηξαν την προσοχή του. Μπορούσε να ακούσει την καρδιά της να χτυπάει δυνατά από ανυπομονησία.
Η Κάντυ γύρισε προς το μέρος του Ζέρο:
"Δεν είναι αυτός Ζέρο", είπε η Κάντυ.
"Είναι ο μοναδικός Κουράν. Μπορείς να είσαι βέβαιη γι'αυτό!"
"Δεν είναι αυτός. Είμαι σίγουρη".
"Έλα κάθισε κοντά μου", την παρότρυνε ο Κάναμε.
Η Κάντυ πλησίασε διστακτικά.
"Πότε συνάντησες τον Κουράν;"
"Πριν 90 χρόνια".
"Χμ! Δεν ήμουν εγώ Ζέρο. Η φίλη σου συνάντησε τον Ρίντο".
Το αίμα του Ζέρο πάγωσε. Μα τότε ο Κάναμε δεν μπορούσε να βοηθήσει ούτε την Κάντυ. Αν δεν ήταν αυτός που την δάγκωσε τότε… ήταν κι αυτή στην ίδια μοίρα με αυτόν.
"Πως σε λένε;"
"Κάντυ Γουάιτ Άρντλευ".
"Λοιπόν Ζέρο. Τι ζητάς από εμένα; Τι μπορώ να κάνω εγώ για τη φίλη σου;", ρώτησε με βλοσυρό ύφος ο Κάναμε.
"Ξέρεις τι μπορείς να κάνεις".
"Μπορώ μόνο να υποθέσω. Εκτός κι αν εσύ θες να μου ζητήσεις κάτι" είπε ο Κάναμε κοιτώντας τον προκλητικά.
Ο Ζέρο τον κοίταξε οργισμένος. Ο Κουράν θα έκανε ότι μπορούσε για να τον ταπεινώσει:
"Δως της το αίμα σου Κάναμε"
"Και γιατί να θέλω να το κάνω αυτό;"
"Για να κοιμάσαι ήσυχος πια Κάναμε. Αν το κάνεις δεν θα έχεις να με φοβάσαι πια για τη ζωή της Γιούκι".
Ο Κάναμε κοίταξε την Κάντυ και άφησε το λαιμό του εκτεθειμένο μπροστά της. Η Κάντυ πλησίασε δειλά και κάρφωσε τα δόντια της στο δέρμα του ρουφώντας του το αίμα. Ο Κάναμε γύρισε τα μάτια στον Ζέρο όσο ένιωθε το αίμα του να φεύγει από μέσα του:
"Εσύ όμως δεν θα έχεις λόγο να κοιμάσαι ήσυχος Κιρίγιου", είπε καθώς ένιωθε τα χείλη της Κάντυ να αποτραβιούνται από το λαιμό του.
Τα μάτια του Ζέρο πέταγαν σπίθες από το θυμό του. Τράβηξε από το χέρι την Κάντυ προς το μέρος του:
"Δεν θα χάλαγα τον ύπνο μου για κάποιον σαν κι εσένα Κουράν".
"Δεν θα συμφωνούσα μαζί σου Κιρίγιου".
Τη διαμάχη διέκοψε η Γιούκι που μύρισε το αίμα του Κάναμε και έτρεξε προς τα εκεί:
"Κάναμε!", φώναξε και έτρεξε προς το μέρος του.
"Ποια είναι αυτή; Γιατί έχει το αίμα σου πάνω της;"
"Είναι μια φίλη του Κιρίγιου. Έφτασε να υποχρεωθεί σε μένα για να τη βοηθήσει".
Η Γιούκι έξαλλη κοίταξε την Κάντυ με ζήλια:
"Από πού την ξέρεις αυτή για να φτάσεις να ρίξεις τον εγωισμό σου τόσο Ζέρο;", φώναξε η Γιούκι και ο Ζέρο της απάντησε εκνευρισμένος:
"Την ξέρω όσο χρειάζεται για να παρακαλέσω τον Κουράν για αυτήν".
Η Γιούκι με δάκρυα στα μάτια χαστούκισε τον Ζέρο:
"Σε μισώ", του φώναξε, "σε μισώ με όλη μου την ψυχή".
Η Κάντυ σαστισμένη δεν μπορούσε να αρθρώσει κουβέντα.
Ο Κάναμε άρπαξε τη Γιούκι από το χέρι:
"Τόσο πολύ τον αγαπάς Γιούκι; Τόσο που να ζηλέψεις αυτό το αθώο κορίτσι;"
"Άφησέ με Κάναμε" τραβήχτηκε η Γιούκι και πήγε απειλητικά προς το μέρος της Κάντυ.
Η Κάντυ σαστισμένη ψέλλισε το όνομα του Ζέρο, γεγονός που έκανε ακόμα πιο έξαλλη τη Γιούκι. Η ασφάλεια από το Bloody Rose βγήκε και ο Ζέρο ακούμπησε την κάνη στον κρόταφό της:
"Μην τολμήσεις να την αγγίξεις Γιούκι".
Η Γιούκι πάγωσε. Τον κοίταζε με μάτια δακρυσμένα:
"Θα έφτανες μέχρι εκεί για χάρη της;", τον ρώτησε με παράπονο. Η Γιούκι πλησίασε την Κάντυ και έβαλε τα δόντια της στο λαιμό της ρουφώντας μέχρι και την τελευταία σταγόνα της. Άφησε το σώμα της άψυχο να πέσει κάτω. Ο Ζέρο δεν τόλμαγε να αντιδράσει. Η Γιούκι τον κοίταξε στα μάτια:
"Δεν θα έφτανες μέχρι εκεί τελικά Ζέρο".
Ο Ζέρο δεν απάντησε. Πάτησε τη σκανδάλη την ώρα που ο Κάναμε τρύπαγε το στήθος του και ξερίζωνε την καρδιά του. Τα δυο σώματα έπεσαν στο πάτωμα. Ο Κάναμε έτρεξε προς τη Γιούκι:
"Σου είχα πει ότι αν αποφασίσεις να φύγεις ή θα σε σκότωνα ή θα με σκότωνες εσύ Γιούκι", πήρε το Bloody Rose από τα χέρια του Zero και αυτοπυροβολήθηκε.
Οι τελευταίοι απόγονοι της οικογένειας Κουράν έσβησαν μαζί εκείνο το τραγικό βράδυ.
ΤΕΛΟΣ
Mon May 02, 2022 12:37 am by juliet
» Our Kaname is here!! Vampire Knight memories chapter 38
Mon May 02, 2022 12:35 am by juliet
» Vampire knight Memories 38
Sun Apr 10, 2022 4:18 am by juliet
» Where to Find Vampire Knight Memories Translation
Sun Apr 10, 2022 1:29 am by juliet
» The Final Countdown
Sat Apr 09, 2022 11:43 pm by juliet
» New VK Chapter is HERE!
Wed Oct 11, 2017 7:42 am by lililovelilica
» Links for Other Vampire Knight Forums and Sites that you like and enjoy!!
Sun Aug 21, 2016 7:25 pm by Saphira_K
» VK Memories CH 6!
Thu Aug 18, 2016 6:13 pm by Saphira_K
» VK Memories
Wed Jun 01, 2016 5:59 pm by Saphira_K
» New VK Chapter SPOILERS!
Mon Apr 18, 2016 5:47 pm by Saphira_K
» New VK Bonus Ch!!
Fri Dec 18, 2015 12:53 am by Saphira_K
» Translation of 'Fleeting Dreams'
Wed Sep 09, 2015 2:20 am by Saphira_K
» Bunko Editions
Wed Sep 09, 2015 2:18 am by Saphira_K
» New Vampire knight Extra
Wed Sep 09, 2015 2:15 am by Saphira_K
» The Musical (Original and Revive)
Sun Aug 23, 2015 2:40 am by Dreamiel
» NEW CHAPTER IN 2015?
Mon Jun 01, 2015 12:16 am by Unknown00
» Newbie in the forum...
Fri May 01, 2015 7:13 pm by aisan4494
» Who do you think Yuki loves more: Kaname or Zero?
Fri May 01, 2015 7:09 pm by aisan4494
» Zeki or Yume?
Fri May 01, 2015 7:04 pm by aisan4494
» So What will happen of Kaname?
Thu Mar 19, 2015 6:25 pm by matei alina