Vampire Knight & Manga Forum

In order to fully enjoy the board and it's function, you can always log in or sign up to an account. Thank you...

Join the forum, it's quick and easy

In order to fully enjoy the board and it's function, you can always log in or sign up to an account. Thank you...

Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Α forum dedicated to Hino's Matsuri best-seller manga Vampire Knight and the manga we love

Similar topics

Gallery

Yuuki, πως σας φαίνεται; Empty

Latest topics

» Do you trust Hino?
Yuuki, πως σας φαίνεται; I_icon_minitimeMon May 02, 2022 12:37 am by juliet

» Our Kaname is here!! Vampire Knight memories chapter 38
Yuuki, πως σας φαίνεται; I_icon_minitimeMon May 02, 2022 12:35 am by juliet

» Vampire knight Memories 38
Yuuki, πως σας φαίνεται; I_icon_minitimeSun Apr 10, 2022 4:18 am by juliet

» Where to Find Vampire Knight Memories Translation
Yuuki, πως σας φαίνεται; I_icon_minitimeSun Apr 10, 2022 1:29 am by juliet

» The Final Countdown
Yuuki, πως σας φαίνεται; I_icon_minitimeSat Apr 09, 2022 11:43 pm by juliet

» New VK Chapter is HERE!
Yuuki, πως σας φαίνεται; I_icon_minitimeWed Oct 11, 2017 7:42 am by lililovelilica

» Links for Other Vampire Knight Forums and Sites that you like and enjoy!!
Yuuki, πως σας φαίνεται; I_icon_minitimeSun Aug 21, 2016 7:25 pm by Saphira_K

» VK Memories CH 6!
Yuuki, πως σας φαίνεται; I_icon_minitimeThu Aug 18, 2016 6:13 pm by Saphira_K

» VK Memories
Yuuki, πως σας φαίνεται; I_icon_minitimeWed Jun 01, 2016 5:59 pm by Saphira_K

» New VK Chapter SPOILERS!
Yuuki, πως σας φαίνεται; I_icon_minitimeMon Apr 18, 2016 5:47 pm by Saphira_K

» New VK Bonus Ch!!
Yuuki, πως σας φαίνεται; I_icon_minitimeFri Dec 18, 2015 12:53 am by Saphira_K

» Translation of 'Fleeting Dreams'
Yuuki, πως σας φαίνεται; I_icon_minitimeWed Sep 09, 2015 2:20 am by Saphira_K

» Bunko Editions
Yuuki, πως σας φαίνεται; I_icon_minitimeWed Sep 09, 2015 2:18 am by Saphira_K

» New Vampire knight Extra
Yuuki, πως σας φαίνεται; I_icon_minitimeWed Sep 09, 2015 2:15 am by Saphira_K

» The Musical (Original and Revive)
Yuuki, πως σας φαίνεται; I_icon_minitimeSun Aug 23, 2015 2:40 am by Dreamiel

» NEW CHAPTER IN 2015?
Yuuki, πως σας φαίνεται; I_icon_minitimeMon Jun 01, 2015 12:16 am by Unknown00

» Newbie in the forum...
Yuuki, πως σας φαίνεται; I_icon_minitimeFri May 01, 2015 7:13 pm by aisan4494

» Who do you think Yuki loves more: Kaname or Zero?
Yuuki, πως σας φαίνεται; I_icon_minitimeFri May 01, 2015 7:09 pm by aisan4494

» Zeki or Yume?
Yuuki, πως σας φαίνεται; I_icon_minitimeFri May 01, 2015 7:04 pm by aisan4494

» So What will happen of Kaname?
Yuuki, πως σας φαίνεται; I_icon_minitimeThu Mar 19, 2015 6:25 pm by matei alina

We and the Youtube

Poll

would you like to read a sequel of vk?or is hino thinking of writing one?
Yuuki, πως σας φαίνεται; Bar_left59%Yuuki, πως σας φαίνεται; Bar_right 59% [ 24 ]
Yuuki, πως σας φαίνεται; Bar_left27%Yuuki, πως σας φαίνεται; Bar_right 27% [ 11 ]
Yuuki, πως σας φαίνεται; Bar_left15%Yuuki, πως σας φαίνεται; Bar_right 15% [ 6 ]

Total Votes : 41

Friends

Terry Candy

+3
anna
liaki
juliet
7 posters

Yuuki, πως σας φαίνεται;

juliet
    juliet
    Vampire Knight
    Vampire Knight

Humor : Anytime...
    Warning ZoneYuuki, πως σας φαίνεται; Dropsoa

Yuuki, πως σας φαίνεται; Empty Yuuki, πως σας φαίνεται;

Post by juliet Mon May 31, 2010 6:39 pm

Τι σας αρέσει στη Γιουκη και πως την κρίνετε σαν τυπική χαρακτήρα shoujo manga?
    liaki
    liaki
    Common Vampire
    Common Vampire

Yuuki, πως σας φαίνεται; Empty Re: Yuuki, πως σας φαίνεται;

Post by liaki Mon May 31, 2010 7:01 pm

μου αρεσει που την εχουν ως ενα κανονικο κοριτσι χωρις την απολυτη ομορφια ρε παιδι μου...ειναι πολυ γλυκια μονο που πρεπει να ξεκαθαρισει λιγο τα αισθηματα της για τον καθενα γιατι εχουμε γινει ενα μπαχαλο... Razz lol! μου αρεσει που δεν εχει ξεχναει τι της εχει προσφερει ο καθενας και νιαζεται για τα αγαπημενα της προσωπα...ωρες ωρες ομως η αληθεια ειναι οτι εμενα προσωπικα με εκνευριζει.....Razz
    anna
    anna
    Vampire Noble Class
    Vampire Noble Class

Humor : black!!!!

Post by anna Mon May 31, 2010 7:07 pm

Αν θα μου ζητουσαν να περιγραψω τη Γιουκι με μια λεξη αυτη θα ηταν:

ΣΤΟΚΟΣ!!!!!!!

μα πραγματικα, και ο Χαρουκα κ η Γιουρι φαινονταν νορμαλ ανθρωποι...εεε βαμπιρ ηθελα να πω!!! :lol: :lol: αυτη γιατι βγηκε τοσο χαζοχαρουμενο???? και πως γινεται 2 θεοι να ειναι αλοιφη στα ποδια της? Evil or Very Mad
    liaki
    liaki
    Common Vampire
    Common Vampire

Post by liaki Mon May 31, 2010 7:10 pm

χχαχα ναι οντος σε ορισμενα θεματα ειναι πολυ στοκος.....
    juliet
    juliet
    Vampire Knight
    Vampire Knight

Post by juliet Mon May 31, 2010 7:18 pm

zero_4_life wrote:χχαχα ναι οντος σε ορισμενα θεματα ειναι πολυ στοκος.....

Χαχα, rofl rofl rofl rofl τι μου θύμισες τώρα, την πρώτη φορά που το ψιλοκατάλαβα οτι κάτι πάει αργά με αυτήν ήταν τότε που πήγε ο Ζερο να τη φιλήσει αλλά σταμάτησε και αυτή έμεινε με την απορία και λέει " Τι ήταν αυτό; α καλά δεν πειράζει" χαχχα, μετά το κατάλαβε όταν της το είπε πια καθαρά 'Α ώστε για αυτο Ζέρο...". rofl rofl rofl
    Οχι βρε κουτό πως σου πέρασε αυτή η ιδέα...

Εγω πάντως σαν ηρωίδα πολύ αδύναμη την βρίσκω, και σε δυναμεις βρε παιδί μου τώρα που είναι και καθαρόαιμη, που είναι ρε παιδιά οι δυνάμεις; Γιατί μία ζωή να στηρίζεται τον Ζερο και στον Κάναμε; δεν θα έπρεπε να την κάνει λίγο πιο δυνατή η Hino; Σε σχέση με άλλες ηρωίδες μάγνκα, η προσωπικότητα της Γιούκη είναι πολύ εξαρτημένη από τους άλλους, ανεξαρτησία καμία...
    liaki
    liaki
    Common Vampire
    Common Vampire

Post by liaki Mon May 31, 2010 7:21 pm

juliet wrote:

Χαχα, rofl rofl rofl rofl τι μου θύμισες τώρα, την πρώτη φορά που το ψιλοκατάλαβα οτι κάτι πάει αργά με αυτήν ήταν τότε που πήγε ο Ζερο να τη φιλήσει αλλά σταμάτησε και αυτή έμεινε με την απορία και λέει " Τι ήταν αυτό; α καλά δεν πειράζει" χαχχα, μετά το κατάλαβε όταν της το είπε πια καθαρά 'Α ώστε για αυτο Ζέρο...". rofl rofl rofl

Εγω πάντως σαν ηρωίδα πολύ αδύναμη την βρίσκω, και σε δυναμεις βρε παιδί μου τώρα που είναι και καθαρόαιμη, που είναι ρε παιδιά οι δυνάμεις; Γιατί μία ζωή να στηρίζεται τον Ζερο και στον Κάναμε; δεν θα έπρεπε να την κάνει λίγο πιο δυνατή η Hino; Σε σχέση με άλλες ηρωίδες μάγνκα, η προσωπικότητα της Γιούκη είναι πολύ εξαρτημένη από τους άλλους, ανεξαρτησία καμία...

δεν εχω δει ακομα πως ειναι στη συνεχεια αλλα για να το λετε ετσι θα ειναι παντος θυμαμαι τι βρισιδι της εχω ριξει χαχαχα και ναι μου τη δινει που επιρρεαζεται απο τους αλλους κατανταει κουραστικο απο ενα σημειο και μετα πφφφ
    juliet
    juliet
    Vampire Knight
    Vampire Knight

Post by juliet Mon May 31, 2010 7:26 pm

zero_4_life wrote:
    juliet wrote:

δεν εχω δει ακομα πως ειναι στη συνεχεια αλλα για να το λετε ετσι θα ειναι παντος θυμαμαι τι βρισιδι της εχω ριξει χαχαχα και ναι μου τη δινει που επιρρεαζεται απο τους αλλους κατανταει κουραστικο απο ενα σημειο και μετα πφφφ

τελικά δεν είναι τυχαίο, και οι μεν και οι δεν την κατηγορουν για την ανιδεότητα της, ε πραγματικά μόνο τυχαίο δεν είναι..
    nuitetoile21
    nuitetoile21
    Vampire Knight
    Vampire Knight

Post by nuitetoile21 Tue Jun 01, 2010 7:24 pm

θα συμφωνησω. και μενα μου αρεσει που δεν ειναι η απολυτη θεα της ομορφιας, αλλα φαινεται ενα νορμαλ κοριτσι. αλλα απο εκει και περα.. στοκος!!
    ενταξει δεν ειπαμε να ειναι και η σουπερ εξυπνη γυναικα του πλανητη αλλα οχι και να ειναι τοσο χαζη!
    η γιουκι ειναι φτερο στον ανεμο και οπου φυσαει παει. την μια επηρεαζεται απο τον ζερο την αλλη απο τον καναμε και δειχνει χωρις προσωπικοτητα. το μονο καλο που της αναγνωριζω ειναι οτι ειναι καλοψυχη και μπλεκει εξαιτιας της αυτης της καλοψυχιας της. και επιπλεον ξερει να στεκεται σαν φιλη, ειναι βραχος. να στεκοταν και σαν ερωμενη καλα θα ηταν.. lol! lol!
    liaki
    liaki
    Common Vampire
    Common Vampire

Post by liaki Tue Jun 01, 2010 10:09 pm

χαχα παντος πρεπει να συμβιβαστουμε με το γεγονος οτι η κοπελα δεν ειναι και TO IQ.... Razz
    anna
    anna
    Vampire Noble Class
    Vampire Noble Class

Post by anna Tue Jun 01, 2010 11:21 pm

nuitetoile21 wrote:θα συμφωνησω. και μενα μου αρεσει που δεν ειναι η απολυτη θεα της ομορφιας, αλλα φαινεται ενα νορμαλ κοριτσι. αλλα απο εκει και περα.. στοκος!!

εμενα η Γιουκι μ'αρεσει πολυ απο το σημειο που ξαναγινεται vampire!! Τη θεωρω απο τις πιο ομορφες ηρωιδες manga!!! μαλλον με χαλαγαν τα κοντα μαλλια...
    Yuuki, πως σας φαίνεται; 1254497032268_f

nuitetoile21 wrote: να στεκοταν και σαν ερωμενη καλα θα ηταν.. lol! lol!
    cryyyyyyy cryyyyyyy οπως ξαναειπα....ΣΤΟΚΟΣ!!! ταλαιπωρει το μαναρι μας!!!
    nuitetoile21
    nuitetoile21
    Vampire Knight
    Vampire Knight

Post by nuitetoile21 Tue Jun 01, 2010 11:33 pm

οντως αφου γινεται βαμπιρ ειναι καλυτερη αλλα πριν ειναι υπερβολικα συνηθισμενη.μαλλον εχεις δικιο, τα μαλλια εκαναν την διαφορα. μα χαθηκε ο κοσμος αντι να το παρει σε τριχες να το παρει σε μυαλο??? lol! lol! lol!
    liaki
    liaki
    Common Vampire
    Common Vampire

Post by liaki Wed Jun 02, 2010 12:32 pm

ναι ρε παιδι μου τοσο μαλλι εχει θα μποροθσε εστω και λιγο να μετατραπει σε μυαλο μπασ και ηρεμήσουμε λιγο..... Razz lol!
    anna
    anna
    Vampire Noble Class
    Vampire Noble Class

Post by anna Sat Jun 19, 2010 10:54 am

nuitetoile21 wrote:οντως αφου γινεται βαμπιρ ειναι καλυτερη αλλα πριν ειναι υπερβολικα συνηθισμενη.μαλλον εχεις δικιο, τα μαλλια εκαναν την διαφορα. μα χαθηκε ο κοσμος αντι να το παρει σε τριχες να το παρει σε μυαλο??? lol! lol! lol!

και σε μποι!! και σε μποι!!!! κοντευουν να παθουν σκολιωση τα αγορια μας σκυψε σκυψε για να την φτασουν καθε φορα!!!!!(μα κ αυτη δν μπορουσε να βολευτει σε κατι 1,70-1,75 τον Aidou για παραδειγμα, ηθελε να καβατζωσει κ τους 2 τους διμετρους!!!!!) lol! lol!

zero_4_life wrote:ναι ρε παιδι μου τοσο μαλλι εχει θα μποροθσε εστω και λιγο να μετατραπει σε μυαλο μπασ και ηρεμήσουμε λιγο..... Razz lol!
    μπαααα που τετοιες ελπιδες.......
    liaki
    liaki
    Common Vampire
    Common Vampire

Post by liaki Sun Jun 20, 2010 12:35 am

ακριβος!!!! ι κοντη θελει τουσ διμετρους τρομαρα της....!!!
    nuitetoile21
    nuitetoile21
    Vampire Knight
    Vampire Knight

Post by nuitetoile21 Sat Jun 26, 2010 6:12 pm

μολις ακουσα ενα τραγουδι που ειχα καιρο να ακουσω και αμεσως σκεφτηκα την γιουκι... you get in love.. απο πυξ λαξ. λοιπον καπου μεσα στο τραγουδι λεει '' και στον εναν να λεει πως τον αλλον σκεφτεται και οταν ολους τους τυλιξει φευγει και ερχεται''.οτι εκανε και η γιουκι δηλαδη. στον καναμε κλαιγεται για τον ζερο, στον ζερο για τον καναμε. lol! lol! lol! ποσο αθωα ειναι τελικα η γιουκι?? μηπως απλα ξερει να παιζει καλα το παιχνιδι πισω απο την μασκα της αθωοτητας?? lol! lol! ενταξει πλακα κανω εννοειται, αλλα πλακα πλακα τους κολλησε και τους δυο με ολα αυτα.να αρχισουμε να παιρνουμε μαθηματα μηπως????
    juliet
    juliet
    Vampire Knight
    Vampire Knight

Post by juliet Tue Jun 29, 2010 5:55 pm

nuitetoile21 wrote:μολις ακουσα ενα τραγουδι που ειχα καιρο να ακουσω και αμεσως σκεφτηκα την γιουκι... you get in love.. απο πυξ λαξ. λοιπον καπου μεσα στο τραγουδι λεει '' και στον εναν να λεει πως τον αλλον σκεφτεται και οταν ολους τους τυλιξει φευγει και ερχεται''.οτι εκανε και η γιουκι δηλαδη. στον καναμε κλαιγεται για τον ζερο, στον ζερο για τον καναμε. lol! lol! lol! ποσο αθωα ειναι τελικα η γιουκι?? μηπως απλα ξερει να παιζει καλα το παιχνιδι πισω απο την μασκα της αθωοτητας?? lol! lol! ενταξει πλακα κανω εννοειται, αλλα πλακα πλακα τους κολλησε και τους δυο με ολα αυτα.να αρχισουμε να παιρνουμε μαθηματα μηπως????

rofl rofl Πλάκα-πλάκα μήπως; Αχ Πέτρο μου τι τραβάω με τον Τάκη...
    Αχ Τάκη μου πάντα τον Πέτρο ποθούσα, δεν πειράζει φίλα-φίλα καλώς είσαι για παρηγοριά....
    Το ξύλο δεν ξέρω πότε θα το φάμε αλλά θα το παίξουμε πάλι Γιούκη: Μπορώ να μείνω στο πλάι σου για πάντα δεν πειράζει
    yuukisancross.kuran
    yuukisancross.kuran
    Human

Post by yuukisancross.kuran Thu Jul 19, 2012 7:11 pm

Η αλήθεια είναι πως απο IQ δεν είναι και ότι καλύτερο...Και για να είμαι ειλικρινής με κοντό μαλλί δεν μου άρεσε καθόλου..έγινε γυναίκα όταν 'μεταμορφώθηκε'....έδειξε η ηλικία της!! Smile
    Όσες βλακείες και να κανει..πιστεύω πως είναι απλά μπερδεμένη..Επίσης η υπερβολική αθωότητα που έχει..δεν μου πολυαρέσει..'Τα σιγανά ποταμάκια να φοβάσαι',λένε Cool
    Κάποια μέρα θα κάνει το μεγάλο 'BAM' που λένε Razz Γιατί κατάντησε πλέον κυριολεκτικό πιόνι στην σκακιέρα του Καναμε..
    Παρόλα αυτά..την λετρεύω..ώρες-ώρες μου έρχετε να την βαρέσω κανένα χάστουκι με τις αποφάσεις που πέρνει...αλλά τέλος πάντων Razz
    juliet
    juliet
    Vampire Knight
    Vampire Knight

Post by juliet Thu Jul 19, 2012 10:30 pm

μάλλον η Γιούκη είναι το εμπορικό όχημα της Χινο για να πουλά ελπίδες και στα δύο fandoms, όχι δεν το διαχειρίζεται σωστά γιατί εγώ τουλάχιστον πιστεύω οτι μειώνει πάρα πολύ την ηρωίδα της, με το να μην την εκφράζει ξεκάθαρα τις θέσεις της...δηλαδή ένα μέρος από την ακεραιότητα της Γιούκη τη θυσιάζει για την εμπορικότητα...

τώρα η ίδια η Γιούκη ελάχιστα έχει δυναμώσει και βασικά δεν είναι από τις ηρωίδες που εμένα προσωπικά με εμπνέουν από θέμα δύναμης και θέλησης (όχι ακόμα τουλάχιστον)...θέλει ακόμα πρόοδο...πάντως ιστορία στο VK νομίζω θα γράψει ο Κάναμε και ο Ζέρο, η Γιούκη δεν θα το έλεγα (ειρωνικό δε, αληθινό μεν)....
    _Dr.Mika_
    _Dr.Mika_
    Human

Post by _Dr.Mika_ Fri Jul 20, 2012 9:32 am

βασικά εμένα η Yuuki ποτέ δεν μου άρεσε...δεν λέω όμορφη είναι και με κοντά και με μακριά μαλλιά αλλά να ρε παιδί μου γιατί είναι τόσο χαζή και τόσο κοντή???? έλεος!!! όμως αυτό που με ενοχλεί περισσότερο πάνω της είναι το ότι δεν μπορεί να αποφασίσει και να είμαστε στο 83 κεφάλαιο και ακόμα δεν ξέρει τι θέλει!!!! πάντως για ηρωίδα shoujo manga είναι μια χαρά και πολύ τυπική κατά την γνώμη μου...
    juliet
    juliet
    Vampire Knight
    Vampire Knight

Post by juliet Fri Jul 20, 2012 11:44 am

_Dr.Mika_ wrote:βασικά εμένα η Yuuki ποτέ δεν μου άρεσε...δεν λέω όμορφη είναι και με κοντά και με μακριά μαλλιά αλλά να ρε παιδί μου γιατί είναι τόσο χαζή και τόσο κοντή???? έλεος!!! όμως αυτό που με ενοχλεί περισσότερο πάνω της είναι το ότι δεν μπορεί να αποφασίσει και να είμαστε στο 83 κεφάλαιο και ακόμα δεν ξέρει τι θέλει!!!! πάντως για ηρωίδα shoujo manga είναι μια χαρά και πολύ τυπική κατά την γνώμη μου...

είσαι και φαν του Ζέρο ή κάνω λάθος...εμένα προσωπικά η υπομονή μου έχει αρχίσει να εξαντλείται καιρό τώρα και υποτίθεται και όλα αυτά τα chapters ήταν με τον Κάναμε...

αν ήμουν Ζέκι φαν δεν ξέρω θα είχα πάθει explosive explosive explosive explosive ...honestly...

τώρα για shoujo κεντρική είναι μεν γλυκειά αλλά η Χίνο έχει κάνει πολύ πιο δυναμικά θηλυκά πχ. Meri Puri...πολύ πιο meri ή Μαίρη...lol...

ίσως όμως να φταίει και οτι στο συγκεκριμένο τα αρσενικά είναι αυτά που έχουν πολύ πιο εκρηκτικό χαρακτήρα (συνεπώς κλέβουν και την παράσταση), ενώ η Γιούκη είναι προστατευόμενο είδος... (τώρα από τι ακόμα δεν έχω καταλάβει και πολύ αλλά αυτό ένα ακόμα θέμα, αν μας εξηγήσει ποτέ ο ancestor...)

aisan4494
    aisan4494
    Level-E
    Level-E

Post by aisan4494 Mon May 27, 2013 4:24 pm

Ειναι λιγακι... στοκοςομολογω αλλα... κατα τα αλλα ειναι πολυ γλυκια, δεν ειναι η τυπικη, κουκλα, ομορφη, απιαστη χαρακτηρας. Ειναι πολυ φυσικη Smile κοντα στα κοριτσια της ηλικιας της. Αυτο κανει την ιστορια να γινεται πιο αμεση και να την ζει καποιος στο επακρο! <3 Οπως και το οτι ολοι θα βρουν τον δρομο τους στο τελος οσο και να εχουν χαθει Smile (η μεταμορφοση της απο βαμπιρ σε ανθρωπο και μετα απ ανθρωπος σε βαμπιρ.) βρηκε τον δρομο της οσο αδυνατον και αν φαινοταν Smile

Ειναι λιγακι... καπως σαν ανθρωπος, παρα πολυ... δν ξερω καπως... αλλα σαν βαμπιρ, ειναι το απολυτο γιατι ειναι αυτο που θελει και αυτο που της ταιριαζει, ο εαυτος της. Σαν ανθρωπος προσπαθουσε να ειναι κατι το οποιο δεν ηταν, σαν βαμπιρ ειναι εκει που πρεπει.

Σαν ανθρωπος, ηταν υπερβολικα αγαθη και οχι αθωα, μονο αθωα δεν ηταν απλα δεν ηξερε πως να χειριστει τους γυρο της και τις καταστασεις που ειχε εμπλακει. Σαν βαμπιρ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ηξερε ακριβως τι επρεπε να κανει και ποια ηταν. Το μονο της προβλημα ηταν οτι δεν μπορουσε να ξεχωρισει τι ενιωθε για τον Ζερο και τι για τον Καναμε.

Sponsored content

Post by Sponsored content

Current date/time is Thu Nov 21, 2024 5:38 pm