by juliet Fri Dec 10, 2010 6:43 pm
nina wrote:
Δεν θελω να ειμαι μαντης κακων αλλα τον βλεπω οτι γυαλιζει πολυ το ματι του τελευταια και η διψα του γινεται ολο και πιο εντονη. Ασε που στο τελευταιο κεφαλαιο ρωταει τον Aidu για την Yuuki ...... εχω την αισθηση οτι θα την διεκδικησει παλι και αυτη την φορα πιο απαοφασιστικα ..... :red all over:
Γιατί πότε την διεκδίκησε και δεν το θυμάμαι; Για θυμήσου Νινούκου μου, τοσα τεύχη μία φορά αποφάσισε και αυτός να μιλήσε και η άλλη του είχε πει ήδη φεύγω...
Αυτό το παιδί πραγματικά μιλάει τη σωστή στιγμή...το έχω παρατηρήσει...
Και εγω το βλέπω το μάτι που γυαλίζει αλλά πολύ αιματοβαμένο το βλέπω βρε παιδί μου, αυτό πια που δεν σκοτώνω και παθαίνω κατάθλιψη δεν είναι και καλή κατάσταση. Αντί να σοβαρευτεί και να ωριμάσει για να αναλάβει τη θέση του ως μελλοντας αρχηγός των κυνηγών αυτός...πέρα βρέχει...καλά τον αδελφό του που πρόδωσε την οικογένεια και ήταν μια ζωή βαμπιρόφιλος-και ήθελε και αυτός να γίνει-τον συγχώρεσε..στη Γιουκη έχει κολλήσει; Ενα εχω να πω ή πολύ ανόητος είναι ή πολύ δούλεμα μας ρίχνει οτι δήθεν φταίνε τα βαμπιρ και οι κυνόδοντες και εγώ και εσύ που ναι μεν αλλά...και καταλάβατε...Ας πάρει μία απόφαση. Καλά του τα είπε ο Αιντου, δεν του φταίνε οι άλλοι...
nina wrote:Για το μονο που ειμαι σιγουρη ειναι για την καλη φυση του Καναμε.....δεν φοβαμαι μηπως αποκαλυφθει κατι και μου ανατρεψει την μεχρι τωρα εικονα.......θυμασαι που το συζητουσαμε και ελεγες μηπως κρυβει ενα πολυ ασχημο παρελθον; Ειδες ειδες! Εγω τον λατρεψα ακομα περισσοτερο μετα την αποκαλυψη του θλιβερου και μοναχικου παρελθοντος του.
Εγώ νομίζω πως θα δούμε και άλλο
Κρύβει πολλά μυστήρια αυτός ακόμα...και αυτό με τη Γιουκη που την είδε μία στιγμή σαν εικόνα απο το μέλλον και μετά το ξύπνημα του Ρίντο, το αναγνώρισε αυτό το βλέμμα...Ναι ακόμα
ετσι είμαι...κάτι παίζει εδώ..
nina wrote:Παντως μεταξυ μας το special chapter μια βλακεια και μιση μου φανηκε! Την πρωτη φορα που το διαβασα ημουνα ετσι
:not sure: :craziness...: ως συνηθως δλδ ....... οχι οτι και τωρα εχω καταλαβει τι θελει να πει ο ποιητης, αλλα λεμε τωρα.
Τείνω να πιστεύω οτι ήταν για να ευχαριστήσει τους φαν του Ζερο η Χίνο γιατι τα τελευταία τεύχη τον έχει ρίξει λίγο, προσωρινά. ώστε να αποκαλύψει το παρελθόν του Κάναμε. Ναι στην ουσία δεν μας είπε και τίποτα σημαντικό, μόνο πως ο Ζέρο μαλλον θεωρείται λίγο κακόφημος;
Εκτός αν γίνει τίποτα με τη τραγουδιάρα,
στη συνέχεια...
nina wrote:Εχε λιγη πιστη στις γιαπωνεζες.......μπορει να μας κανουν τα νευρα ζαρτιερες αλλα στο τελος........
Δεν μπορω με τιποτα να φανταστω οτι η Χινο θα κανει δυστυχισμενο τον Καναμε και θα του παρει την τρελογιουκι ! Δεν μπορει να ειναι χειροτερη απο την Μιζουκι !!!! Αν το δω αυτο ....... δεν ξαναδιαβαζω manga ποτε πια :fryingpan: :fryingpan: :fryingpan: :fryingpan:
Me too!!! Κάτσε αν είναι να του την πάρει και να του δώσει καμία καλύτερη το συζητάμε...LOL αλλά οχι και εγώ δε νομίζω, νομίζω οτι αναπτύσσεται το yume στα τελευταία τεύχη και θα δούμε και άλλο...
Φιλάκια...
Mon May 02, 2022 12:37 am by juliet
» Our Kaname is here!! Vampire Knight memories chapter 38
Mon May 02, 2022 12:35 am by juliet
» Vampire knight Memories 38
Sun Apr 10, 2022 4:18 am by juliet
» Where to Find Vampire Knight Memories Translation
Sun Apr 10, 2022 1:29 am by juliet
» The Final Countdown
Sat Apr 09, 2022 11:43 pm by juliet
» New VK Chapter is HERE!
Wed Oct 11, 2017 7:42 am by lililovelilica
» Links for Other Vampire Knight Forums and Sites that you like and enjoy!!
Sun Aug 21, 2016 7:25 pm by Saphira_K
» VK Memories CH 6!
Thu Aug 18, 2016 6:13 pm by Saphira_K
» VK Memories
Wed Jun 01, 2016 5:59 pm by Saphira_K
» New VK Chapter SPOILERS!
Mon Apr 18, 2016 5:47 pm by Saphira_K
» New VK Bonus Ch!!
Fri Dec 18, 2015 12:53 am by Saphira_K
» Translation of 'Fleeting Dreams'
Wed Sep 09, 2015 2:20 am by Saphira_K
» Bunko Editions
Wed Sep 09, 2015 2:18 am by Saphira_K
» New Vampire knight Extra
Wed Sep 09, 2015 2:15 am by Saphira_K
» The Musical (Original and Revive)
Sun Aug 23, 2015 2:40 am by Dreamiel
» NEW CHAPTER IN 2015?
Mon Jun 01, 2015 12:16 am by Unknown00
» Newbie in the forum...
Fri May 01, 2015 7:13 pm by aisan4494
» Who do you think Yuki loves more: Kaname or Zero?
Fri May 01, 2015 7:09 pm by aisan4494
» Zeki or Yume?
Fri May 01, 2015 7:04 pm by aisan4494
» So What will happen of Kaname?
Thu Mar 19, 2015 6:25 pm by matei alina