Vampire Knight & Manga Forum

In order to fully enjoy the board and it's function, you can always log in or sign up to an account. Thank you...

Join the forum, it's quick and easy

In order to fully enjoy the board and it's function, you can always log in or sign up to an account. Thank you...

Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Α forum dedicated to Hino's Matsuri best-seller manga Vampire Knight and the manga we love

Gallery

VK κεφάλαιο 67 Empty

Latest topics

» Do you trust Hino?
VK κεφάλαιο 67 I_icon_minitimeMon May 02, 2022 12:37 am by juliet

» Our Kaname is here!! Vampire Knight memories chapter 38
VK κεφάλαιο 67 I_icon_minitimeMon May 02, 2022 12:35 am by juliet

» Vampire knight Memories 38
VK κεφάλαιο 67 I_icon_minitimeSun Apr 10, 2022 4:18 am by juliet

» Where to Find Vampire Knight Memories Translation
VK κεφάλαιο 67 I_icon_minitimeSun Apr 10, 2022 1:29 am by juliet

» The Final Countdown
VK κεφάλαιο 67 I_icon_minitimeSat Apr 09, 2022 11:43 pm by juliet

» New VK Chapter is HERE!
VK κεφάλαιο 67 I_icon_minitimeWed Oct 11, 2017 7:42 am by lililovelilica

» Links for Other Vampire Knight Forums and Sites that you like and enjoy!!
VK κεφάλαιο 67 I_icon_minitimeSun Aug 21, 2016 7:25 pm by Saphira_K

» VK Memories CH 6!
VK κεφάλαιο 67 I_icon_minitimeThu Aug 18, 2016 6:13 pm by Saphira_K

» VK Memories
VK κεφάλαιο 67 I_icon_minitimeWed Jun 01, 2016 5:59 pm by Saphira_K

» New VK Chapter SPOILERS!
VK κεφάλαιο 67 I_icon_minitimeMon Apr 18, 2016 5:47 pm by Saphira_K

» New VK Bonus Ch!!
VK κεφάλαιο 67 I_icon_minitimeFri Dec 18, 2015 12:53 am by Saphira_K

» Translation of 'Fleeting Dreams'
VK κεφάλαιο 67 I_icon_minitimeWed Sep 09, 2015 2:20 am by Saphira_K

» Bunko Editions
VK κεφάλαιο 67 I_icon_minitimeWed Sep 09, 2015 2:18 am by Saphira_K

» New Vampire knight Extra
VK κεφάλαιο 67 I_icon_minitimeWed Sep 09, 2015 2:15 am by Saphira_K

» The Musical (Original and Revive)
VK κεφάλαιο 67 I_icon_minitimeSun Aug 23, 2015 2:40 am by Dreamiel

» NEW CHAPTER IN 2015?
VK κεφάλαιο 67 I_icon_minitimeMon Jun 01, 2015 12:16 am by Unknown00

» Newbie in the forum...
VK κεφάλαιο 67 I_icon_minitimeFri May 01, 2015 7:13 pm by aisan4494

» Who do you think Yuki loves more: Kaname or Zero?
VK κεφάλαιο 67 I_icon_minitimeFri May 01, 2015 7:09 pm by aisan4494

» Zeki or Yume?
VK κεφάλαιο 67 I_icon_minitimeFri May 01, 2015 7:04 pm by aisan4494

» So What will happen of Kaname?
VK κεφάλαιο 67 I_icon_minitimeThu Mar 19, 2015 6:25 pm by matei alina

We and the Youtube

Poll

would you like to read a sequel of vk?or is hino thinking of writing one?
VK κεφάλαιο 67 Bar_left59%VK κεφάλαιο 67 Bar_right 59% [ 24 ]
VK κεφάλαιο 67 Bar_left27%VK κεφάλαιο 67 Bar_right 27% [ 11 ]
VK κεφάλαιο 67 Bar_left15%VK κεφάλαιο 67 Bar_right 15% [ 6 ]

Total Votes : 41

Friends

Terry Candy

+2
ariel
libra
6 posters

VK κεφάλαιο 67

libra
    libra
    Vampire Knight
    Vampire Knight

Humor : Black
    Warning ZoneVK κεφάλαιο 67 Dropsoa

VK κεφάλαιο 67 Empty VK κεφάλαιο 67

Post by libra Thu Dec 23, 2010 6:02 pm

juliet με πέθανες σήμερα με τα raws sFun_banghead2 sFun_banghead2 sFun_banghead2 sFun_banghead2 sFun_banghead2 sFun_banghead2 sFun_banghead2 sFun_banghead2 sFun_banghead2 sFun_banghead2 sFun_banghead2 sFun_banghead2 sFun_banghead2

τι ήταν αυτό;;;;;;;
    κατ'αρχάς το κεφαλάκι που αποχωρίζεται από το σωματάκι είναι του μπαμπά Άιντου;;; affraid affraid affraid affraid Και μπροστά στη Γιούκι? Μα καλά... πως θα το δικαιολογήσει αυτό ο ΘΕΟΣ μου λες??? Και μάλιστα αυτά τα νέα ότι ο Ζέρο και τα συναισθήματά του για τη Γιούκι ξαναβγαίνουν στην επιφάνεια είναι πολύ κακός οιωνός
    Θα μας τρελάνει η Χίνο...

Και εκείνος που μόλις ξύπνησε από τον βαθύ του ύπνο, του βγάζει την καρδιά η σάρα και μετά ο Κάναμε γιατί τον καρφώνει στην καρδιά (αφού δεν έχει πια καρδιά... μπάι-μπάι καρδούλα)...
    να δω τι Χριστούγεννα θα κάνουμε με αυτά τα νέα στοιχεία..

juliet περιμένω τα σχόλιά σου πως και πως
    ariel
    ariel
    Pureblood Vampire
    Pureblood Vampire

VK κεφάλαιο 67 Empty Re: VK κεφάλαιο 67

Post by ariel Thu Dec 23, 2010 6:55 pm

Καλα, αυτό ονομάζει η Χινο χριστουγεννιάτικο τευχος;;;;; sSic_stretcher Θα τρελαθούμε τελείως;;;;;;

Η Σάρα καταβροχθησε την καρδια του Χαναντάτζι! Οκ απο μια sSig_censored σαν αυτή, είναι το λιγότερο που περιμέναμε! Η Ρούκα δεν θα πήγενε στους Χαναντατζι;;; Τι έγινε;;;; Και τελικα γιατι είχε θυμώσει με τον Κάναμε; Για τη θυσία του Χαναντάτζι ή του Χαναμπούσα;;
    Ο Αιντου πως βρέθηκε εκτος φυλάκας;; Και γιατι ήταν μαζί του η Γιουκι;;; Και η σφαγή του μπάμπα του Αιντου, σε ποιο χώρο έγινε;;; Γιατι μπροστα στα ματια του ΑΙντού; (καλα είδατε φρικαρισμένο βλέμμα;; )

Περιττό φυσικά να πώ, οτι μετα απο την αναστάτωση που πήρα, χεσμένο τον έχω τον Ζέρο και τις αναπολήσεις του! Ας κάτσει στο στάβλο να αναπολει μόνο και να μην κάνει και τίποτα άλλο. (σιγα που δεν θα κάνει!) Της π**** θα γίνει παρακάτω!

Πλζ, πλζ Τζουλιετ, αν βρεις κάτι, εστω και ελάχιστο, δώσε στο λαο! Μονο απορίες εχω απο αυτό το κεφάλαιο που so far καθόλου δεν μου άρεσε!!!
    libra
    libra
    Vampire Knight
    Vampire Knight

Post by libra Thu Dec 23, 2010 7:33 pm

τουλάχιστον θα μας βάλει λίγο στην πρίζα η Χίνο, γιατί πολύ βαρεμάρα είχε πέσει τελευταία...
    κάποια από τα ερωτήματα αριελ θα απαντώνται από τις σελίδες που λείπουν, αλλά η ανατροπή είναι τρελή...
    τώρα που το λες, μάλλον για τον Άιντου θα είχε φρικάρει η Ρούκα...
    βρε λέτε να κάνει την μsSig_censored η Χίνο και να βάλει τον Κάναμε να καθαρίσει τον τόπο από τους κακούς για να προστατέψει τη Γιούκι και μετά η μικρή να αποφασίσει ότι είναι πολύ κακός για τα γούστα της; sFun_banghead2
    nina
    nina
    Vampire Knight
    Vampire Knight

Humor : Black sarcasm

Post by nina Thu Dec 23, 2010 8:11 pm

Εχω φρικαρειιιιιιιιιιι!!!!!!!! sSic_stretcher explosive help help help help

Τι ειναι αυα;;;; Τα εχω παιξει εντελως! Καλα εγω γιατι καταλαβα απο την περιληψη οτι ο Καναμε σκοτωνει το βαμπιρ απο το οποιο εβγαλε την καρδια η Σαρα;;; Αυτο δεν λεει ρε κοριτσια;;;; Γιατι να καθαρισει τον μπαμπα Αιντου;;; Καλα αυτη που εδωσε την περιληψη ειναι με τον Ζερο μεχρι το κοκαλο ή μου φανηκε;;; :fryingpan: :fryingpan: :fryingpan:

Juliet που εισαι τετοιες ωρες;;; !!!! :sFun_crazy3: cryyyyyyy cryyyyyyy cryyyyyyy
    nina
    nina
    Vampire Knight
    Vampire Knight

Post by nina Thu Dec 23, 2010 8:28 pm

Οχχχιιιιιιιιιι!!!!!! το ξαναδιαβασα ..... λεει οτι αποκεφαλιζει τον μπαμπα Αιντου cryyyyyyy cryyyyyyy cryyyyyyy cryyyyyyy cryyyyyyy cryyyyyyy

Γιατιιιι;;;; τι εξελιξη ειναι αυτη! furious furious furious furious Μηπως δεν τον σκοτωνει ομως ετσι και απλα τον τιμωρει; almost..
    Αχ δεν μπορω μ'εχει πιασει απελπισια : :sFun_bangdesk. :sFun_bangdesk. :sFun_bangdesk. :sFun_bangdesk. :sFun_bangdesk.
    libra
    libra
    Vampire Knight
    Vampire Knight

Post by libra Thu Dec 23, 2010 8:32 pm

Νινάκο έχω φάει τρελή φρίκη...
    θα μας κάνει τρίπλα η Χίνο για να ξαναβάλει στο παιχνίδι τον Ζέρο... κάτσε και θα δεις...
    Και τι απόφαση ήταν αυτή βρε παιδί μου; Τι να του έκανε ο μπαμπάς για να τον αποκεφαλίσει έτσι εν ψυχρώ και μπροστά σε Γιούκι και Χανάμπουσα;
    Και τελικά τον Χατζατζ-what's-his-name pureblood ποιος τον καθάρισε και πήρε τις δυνάμεις του. Ο Κάναμε ή η Σάρα;
    nina
    nina
    Vampire Knight
    Vampire Knight

Post by nina Thu Dec 23, 2010 8:38 pm

Δεν ξερω μαλλον η Σαρα γιατι αν θυμαμαι καλα πρεπει να παρεις την καρδια για να παρεις τις δυναμεις δεν ειμαι και σιγουρη ομως.

Καλα το περιμενα οτι ο Ζερο θα ξαναμπει στο παιχνιδι, αλλα πρεπει να κανει κακο τον Καναμε!!!!!! :fryingpan: :fryingpan: :fryingpan: :fryingpan:
    Αν και μεσα στην απελπισια μου ακομα ελπιζω οτι τα πραγματα δεν ειναι ετσι οπως φαινονται cryyyyyyy cryyyyyyy cryyyyyyy cryyyyyyy almost.. almost.. almost..
    Ποτε θα βγει το F@#$ing chapter κανονικα ξερουμε;;;; sFun_banghead2
    libra
    libra
    Vampire Knight
    Vampire Knight

Post by libra Thu Dec 23, 2010 8:46 pm

η αλήθεια είναι ότι άμα θελήσει η Χίνο να χωρίσει το ζεύγος θα πρέπει να κάνει κακό τον Κάναμε γιατί αν δεν το κάνει για ποιον άλλο λόγο να θέλει η Γιούκι να αφήσει αυτό τον ΘΕΟ?????
    sFun_hailbig sFun_hailbig sFun_hailbig sFun_hailbig

Δεν ξέρω πότε θα βγει... είναι και οι γιορτές βλέπεις...
    όλοι θα τρέχουν στα ρεβεγιόν κι εμείς θα είμαστε με το ένα μάτι στο forum lol! lol! lol! lol! lol! lol!
    nina
    nina
    Vampire Knight
    Vampire Knight

Post by nina Thu Dec 23, 2010 8:53 pm

Οχι οχι οχι οχι !!!!! Αρνουμαι να το πιστεψω οτι θα μεταμορφωσει τον Καναμε σε τερας ξαφνικα! Κατι αλλο παιζει. Το οτι τον αποκεφαλισε σημαινει οτι τον σκοτωσε κιολας;;; ❓ γιατι αν δεν τον σκοτωνει τοτε μπορει να την σωσουμε την παρτιδα. :red all over:
    libra
    libra
    Vampire Knight
    Vampire Knight

Post by libra Thu Dec 23, 2010 8:56 pm

μέχρι και οι purebloods πεθαίνουν με τον αποκεφαλισμό, ο μπαμπα-Άιντου θα τη γλυτώσει;;;
    Ο Κάναμε σίγουρα θα έχει λόγο να το κάνει-αυτό δεν το συζητώ-το θέμα είναι πως θα φανεί στα μάτια της χαζής που του ζήτησε να ξεκινήσει πάλι από την αρχή γιατί έχει τις αμφιβολίες της και καπάκι τον βλέπει να παίρνει κεφάλια κυριολεκτικά!!!
    Ως τώρα ο Κάναμε δεν έχει κάνει καμία κίνηση χωρίς λόγο!!! Ποιος να είναι άραγε ο λόγος; Σε πόσα κεφάλαια θα τον μάθουμε; Τι θα πει η χαζή για όλα αυτά;;;;;
    nina
    nina
    Vampire Knight
    Vampire Knight

Post by nina Thu Dec 23, 2010 9:08 pm

Κοιτα θυμασαι την συζητηση που ειχε ο θετος της πατερας με εκεινο τον παλιο του φιλο pure blood (δεν θυμαμαι κανενα ονομα αυτη την στιγμη!) μετα την επισκεψη της Γιουκι με την αρτεμις;;;; Εκει λεει ο .... πως τον λενε ο θετος της πατερας οτι τρεμει την στιγμη που καποιος θα παρει το κεφαλι της ομορφης κορης του χωρις αυτο να σημαινει οτι θα πεθανει κιολας. Γι αυτο λεω μηπως δεν πεθαινει ο μπαμπας Αιντου. Βεβαια αυτος δεν ειναι pure blood ..... οποτε γι αυτο δεν ειμαι σιγουρη.

Απο την αλλη κι εγω ειμαι σχεδον σιγουρη almost.. οτι αν τελικα τον σκοτωνει καποιος λογος σοβαρος υπαρχει ..... μηπως τον προδωσε;;;; Ειδες ειχαν μια ψιλοπεριεργη συζητηση με την Γιουκι στο προηγουμενο κεφαλαιο ..... μπορει να εχει καποια σχεση.

Μολις διαβασα αυτα που εγραψες τωρα Juliet στο αγγλικο τοπικ !

Last edited by nina on Thu Dec 23, 2010 9:14 pm; edited 1 time in total
    juliet
    juliet
    Vampire Knight
    Vampire Knight

Humor : Anytime...

Post by juliet Thu Dec 23, 2010 9:14 pm

Αlo, κοριτσια μου, σοκ επαθα και εγώ :sSig_what: αλλά μετά το ξεπέρασα, νομίζω η Σαρα πήρε τις δυνάμεις και ο Καναμε τον αποτελείωσε (τον pureblood) και πολύ πιθανό να πηρε και αυτός δυνάμεις...

Τον τσακισε η Χινο σε αυτό το κεφάλαιο, καλά η Γιουκη την βλέπω να μεγαλώνει πριν την ώρα της, αυτό είναι πολύ αποφασιστικό χαστούκι στην αθωότητα της. Νομίζω οτι το δίλημμα είναι: ή τον αγαπώ και τον εμπιστεύομαι ή δεν τον αποδέχομαι και φεύγω. Αυτό είναι καλό όμως για τις Yume γιατί μία τώρα ρίξη ανάμεσα τους θα εμβαθύνει το ολο σενάριο συναισθηματική και η Γιουκη θα χρειαστεί να ξεπεράσει όλες της τις ανασφάλειες...

Πολύ συναρπαστικό κεφάλαιο... sBo_jumping αν και φοβάμαι οτι θα ανατραπούν οι καταστάσεις και ο Καναμε θα αυτοστριμώξει τον εαυτό του σαν τον κακό της ιστορίας για λίγο, με αποτέλεσμα η μικρή να στραφεί στον Ζερο-Αιντου.

Ευκαιρία για το Ζεκι να αναπτυχθεί και να ξεκαθαρίσει. Πολύ φοβάμαι μη θυσιαστεί ο Καναμε στο τέλος...προς τα εκεί τον βλέπω..

@ Νινα οι purebloods μόνο με anti-vampire, οι υπόλοιποι όταν κοπεί το κεφαλι ή η καρδιά είναι dead. Ο Hanadagi δεν θα πέθαινε απλώς γιατί η Σαρα του πήρε την καρδιά (το καθοριστικό χτύπημα ήταν του Καναμε)...αλλά για τον πατέρα του Αιντο ήταν υπεραρκετό.

Αν η Σαρα τον σκλαβωσε τον μπαμπα του Αιντου μπορεί να τον σκοτώνει για αυτό (γιατί πλέον θα ήταν με το μερος της Σάρας) Καλά μετά απο αυτό δεν ξέρω εχω πάθει που εχω πάθει εγκαφαλικά, δεν παίζεται ο pureblood, καλά τα ελεγε η Αριελ bad ass μεχρι τελους...LOL
    nina
    nina
    Vampire Knight
    Vampire Knight

Post by nina Thu Dec 23, 2010 9:24 pm

Juliet!!!! πολυ χαιρομαι που σε πετυχα! Εβαλες τα πραγματα σε μια ταξη! Πολυ λογικη η εξηγηση που δινεις, οντως ο μπαμπας Αιντου φαινεται σαν να προσφερει τον εαυτο του στον Καναμε.

Και μενα μου φαινεται οτι ηρθε η ωρα των μεγαλων αποφασεων! Εχω ομως την αισθηση ..... μηπως ο Καναμε χρησιμοποιησει την ολη (ασχημη) κατασταση για να τεσταρει την Γιουκι και μετα αποκαλυψει τους λογους που τον οδηγησαν σε αυτη την πραξη;;;
    ariel
    ariel
    Pureblood Vampire
    Pureblood Vampire

Post by ariel Fri Dec 24, 2010 12:20 pm

Φωτιά πήραμε όλες, χαχαχαχα!!!

Juliet, tnx για τις εξηγήσεις. Είχα διαβάσει τα σχόλια, αλλα δεν έιχα βγάλει και πολλη ακρη.

Αντε με το καλό να δούμε και το υπόλοιπο κεφάλαιο, αυτή τη χρονια!

Ελπίζω ο Κάναμε να είναι κάτι παραπάνω απο badass για το δικό του καλό και της ανθροπώτητας.... Η Σάρα θέλει να είσαι πανούργος και αδίστακτος, για να την αντιμετωπίσεις.
    juliet
    juliet
    Vampire Knight
    Vampire Knight

Post by juliet Fri Dec 24, 2010 12:47 pm

Tωρα πια νομίζω οτι θα φύγει ο Καναμε, αυτό ήταν θα τρελαθω τελείως affraid

Αν διαβασατε στο αγγλικό θεμα την τελευταία του ατάκα... πριν εξαφανίστεί "Συγγνώμη και ευχαριστώ Γιούκη.." ...παει το μαλλι παει με εχει φρικαρει τελείως!!!
    libra
    libra
    Vampire Knight
    Vampire Knight

Post by libra Fri Dec 24, 2010 12:53 pm

Θα μας τρελάνει η γιαπωνέζα κορίτσια...
    :sFun_bangdesk. :sFun_bangdesk. :sFun_bangdesk. :sFun_bangdesk. :sFun_bangdesk. :sFun_bangdesk. :sFun_bangdesk. :sFun_bangdesk.

Δεν υπάρχει αυτό το μαρτύριο Χριστουγεννιάτικα, έτσι???
    Το ότι κάνει στροφή στον Ζέρο είναι ξεκάθαρο...
    ότι συναισθήματα είχα αγνοήσει τα διορθώνει και τα τονίζει τώρα στα ξαφνικά και στις έξτρα λεπτομέρειες του 13ου τόμου και στο έξτρα κεφάλαιο και σε αυτό.

Έχω μια υποψία ότι επειδή ο κόσμος πιθανών να άρχισε να κουράζεται ότι σπεύδει να επισπεύσει τις διαδικασίες και να τονώσει το ενδιαφέρον κάνοντας ανατροπές στα καλά καθούμενα. Πιθανών και να δούμε και τελειωμένο το Manga μέσα στο 2011.
    Εμένα αυτή την εντύπωση μου δίνει.

Και μάλλον λόγω εμπορικότητας να την αφήσει την Γιούκι στους περισσότερους ψηφοφόρους (δεν έχω ιδέα ανά τον κόσμο ποιος υπερισχύει από yume/zeki)...
    sFun_banghead2 sFun_banghead2 sFun_banghead2 sFun_banghead2 sFun_banghead2 sFun_banghead2 sFun_banghead2
    juliet
    juliet
    Vampire Knight
    Vampire Knight

Post by juliet Fri Dec 24, 2010 1:02 pm

Πραγματικά επειδή είμαι καναμε φαν, δεν με νοιαζει αν είναι να σωθεί ο Καναμε (ωρίστε δεν είμαι αχάριστη) ας την πάρει ο Ζερο και αυτήν και όλη της την προίκα...Δεν την παλεύω αλλο έτσι...

Είναι σαν να την αποχαιρετά, δεν καταλαβαίνω τίποτα. Νόμιζα οτι τα βρήκαν και με την τελευταία του ατάκα είμαι ξεκρέμαστη τελείως αλλά είχε αφήσει υπόνοιες για αυτό απο προηγούμενα κεφάλαια (ειδικά εκεί που την κραταει αγκαλιά όταν κοιμάται και λέει: Ξερω ποιο δρόμο θα πάρεις..)

Τώρα ακούγεται και φαίνεται (απο τις πράξεις του) σαν να να την σπρώχνει μακριά του (πολύ πιθανό και να το κάνει) αλλά μόνο μία αιτία βρίσκω σε αυτό, την πρόθεση του να θυσιαστεί αυτός στο τέλος (και ναι εδώ αρχίζει ο πανικός, ΖΕΡΟ, CROSS ΚΑΠΟΙΟΣ :sFun_duh2:....

Εχω ξεφύγει δεν το συζητω...
    libra
    libra
    Vampire Knight
    Vampire Knight

Post by libra Fri Dec 24, 2010 1:06 pm

Βρε λες γι'αυτό να ήταν ψυχρούλης όταν ξύπνησε η χαζή από τον ύπνο τον βαθύ;
    Το ότι δεν είναι αντίδραση της στιγμής είναι σίγουρο!!!! Δεν έχει κάνει ποτέ κάτι πριν το ζυγίσει 1μύριο φορές. Πόσο μάλλον κάτι τέτοιο.
    Θα τρελαθώ αν δεν βγουν τα raws... και μετά... άντε να περιμένουμε και την μετάφραση :sFun_bangdesk.
    nina
    nina
    Vampire Knight
    Vampire Knight

Post by nina Fri Dec 24, 2010 4:52 pm

Οχι οχι οχι δεν το πιστευω οτι θα χασουμε τον Καναμε!!! Απο και κλειεται !! Και γιατι να μην παρουμε το ενδεχομενο ο Καναμε οντως να εχει παρει την αποφαση να θυσιαστει ή τουλαχιστον εαν χρειαστει και η Γιουκι τελικα μπροστα σε αυτο το ενδεχομενο συνειδητοποιησει οτι τα αισθηματα της ειναι περα και πανω απο οτιδηποτε και τον σταματησει;;; Δεν θα ηταν η κορυφαια στιγμη! Μου φαινεται αδυνατον η Χινο να εξαφανισει τον Καναμε .... cryyyyyyy
    Τοτε γιατι μπηκε σε ολο αυτο τον κοπο ο Καναμε να δειξει το παρελθον του στην Γιουκι;;; Δεν το εκανε γιατι πλεον ειχε κουραστει να κρυβεται, γιατι ειχε κουραστει να ζει στην ανασφαλεια για το πως θα αντιδρασει η χαζη οταν μαθαινε ολη την αληθεια;;; Με την κινηση του αυτη δεν ηθελε να κανει μια καινουρια αρχη μαζι της;;; Αυτο δεν λενε και οι δυο;;;
    Γιατι πρεπει να σκεφτουμε οτι τελικα η Χινο θα θυσιασει τον Καναμε. επειδη ο Ζερο δεν μπορει να βρει αλλη γκομενα;;; furious

Οχι εμενα δεν μου φαινεται πιθανο αυτο το σεναριο! :no way: :no way: :no way:

ΥΓ. Εγω σκεφτομαι ποιος περιμενει το επομενο κεφαλαιο γιατι απο αυτο δεν προκειται να βγαλουμε ακρη! Ετσι θα χτυπιομαστε για καιρο ακομη sFun_banghead2 explosive
    ariel
    ariel
    Pureblood Vampire
    Pureblood Vampire

Post by ariel Fri Dec 24, 2010 8:50 pm

Σορρυ κορίτσια, δεν θα δω το νέο υλικο, γιατι απ' οτι κατάλαβα θα με ρίξει και είμαι πολύ Up αυτή τη στιγμή!

Τελικα, αυτός ο αντρας με αγαπάει.... Μαντέψτε τι δώρο μου έκανε για τα Χριστούγεννα το μωρό μου.

Το χριστουγεννιάτικο box set του VK!!!!!! sFun_hailbig

Εχει τους 10 πρώτους τόμους και ημερολόγιο του 2011!!!!

:[url=http://ww :[url=http://ww :[url=http://ww

Σοκ έπαθα! Γουρλωσα τα ματάκια μου και ρωτησα που τα βρήκε και με τον πιο απαθή τρόπο μου απάντησε, σε ένα μαγαζί στην Καλλιθέα.

Είναι τέλειος και τα volums είναι τέλεια και είμαι στην τρελή χαρα!!!!

Εις αυριον τα νεότερα και η πίκρα......
    juliet
    juliet
    Vampire Knight
    Vampire Knight

Post by juliet Fri Dec 24, 2010 9:30 pm

κορίτσια να επισπεύσουμε και εμείς τις αγορές μας, μπραβο Αριουκο!!! αχ θελω και εγώ...!!

τελικά φεύγει ο Καναμε απο οτι φαίνεται...παει το χανω...

@Νινακο μακροπρόθεσμα εννοώ, οτι στο τελος θα καταλήξει να θυσιαστει αλλά επειδή το ξέρει αυτό απο τώρα, λεει αυτά που λέει και κάνει αυτά που κάνει, δεν εχω αλλο τρόπο να το εξηγήσω, αδυνατώ να πιστεψω οτι τελικά την είδε ο κακός της ιστορίας και είπε να αρχίσει να καθαρίζει κόσμο στα καλά καθούμενα.
    ariel
    ariel
    Pureblood Vampire
    Pureblood Vampire

Post by ariel Sat Dec 25, 2010 1:56 am

Γιατί;;;;;; :sSig_what: Οχι δεν μπορείτε να τα λέτε αυτά!!! Οχι τον Κάναμε, μην μου τον φάτε στο τέλος!!! :flush: :flush: :flush:

Γιατι οι καλοί να θυσιάζονται πάντα στο τέλος;;;; :claps.:
    libra
    libra
    Vampire Knight
    Vampire Knight

Post by libra Sun Dec 26, 2010 12:44 am

ariel wrote:
    Τελικα, αυτός ο αντρας με αγαπάει.... Μαντέψτε τι δώρο μου έκανε για τα Χριστούγεννα το μωρό μου.

Το χριστουγεννιάτικο box set του VK!!!!!! sFun_hailbig

Εχει τους 10 πρώτους τόμους και ημερολόγιο του 2011!!!!

:[url=http://ww :[url=http://ww :[url=http://ww

Σοκ έπαθα! Γουρλωσα τα ματάκια μου και ρωτησα που τα βρήκε και με τον πιο απαθή τρόπο μου απάντησε, σε ένα μαγαζί στην Καλλιθέα.

Αριελάκι ΘΕΟΣ ο αντρούλης σου...
    ΚΑΛΟΡΙΖΙΚΟΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ cheers cheers cheers cheers
    Άντε να στρωθείς στο διάβασμα. Θα δεις αρκετές διαφορές στις μεταφράσεις!!!
    nuitetoile21
    nuitetoile21
    Vampire Knight
    Vampire Knight

Post by nuitetoile21 Thu Jan 06, 2011 12:01 pm

μολις αξιωθηκα να δω και εγω το νεο τευχος και ειμαι ετσι :sSig_what: sSc_jawdrop3

καλα δεν της ειπε να κατσει σπιτι??ποσο στοκος αυτη η γυναικα πια!! δεν την αντεχω δεν την αντεχω!!

κατα τα αλλα δεν καταλαβα τιποτα!! μα τιποτα ομως!! εν τω μεταξυ και τα raws που ειδα ειχαν απο κατω την μεταφραση και σε μερικα δεν καταλαβαινα ποιος μιλαει και ελειπαν και σελιδες - τις οποιες τις ειδα αλλου - και τρεχα γυρευε.δεν καταλαβα τιποτα απολυτως!
    libra
    libra
    Vampire Knight
    Vampire Knight

Post by libra Thu Jan 06, 2011 12:05 pm

κι εμείς που καταλάβαμε, τι καταλάβαμε???? lol!

Sponsored content

Post by Sponsored content

Current date/time is Thu Nov 21, 2024 6:49 pm