Vampire Knight & Manga Forum

In order to fully enjoy the board and it's function, you can always log in or sign up to an account. Thank you...

Join the forum, it's quick and easy

In order to fully enjoy the board and it's function, you can always log in or sign up to an account. Thank you...

Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Α forum dedicated to Hino's Matsuri best-seller manga Vampire Knight and the manga we love

Gallery

VK κεφάλαιο 67 - Page 3 Empty

Latest topics

» Do you trust Hino?
VK κεφάλαιο 67 - Page 3 I_icon_minitimeMon May 02, 2022 12:37 am by juliet

» Our Kaname is here!! Vampire Knight memories chapter 38
VK κεφάλαιο 67 - Page 3 I_icon_minitimeMon May 02, 2022 12:35 am by juliet

» Vampire knight Memories 38
VK κεφάλαιο 67 - Page 3 I_icon_minitimeSun Apr 10, 2022 4:18 am by juliet

» Where to Find Vampire Knight Memories Translation
VK κεφάλαιο 67 - Page 3 I_icon_minitimeSun Apr 10, 2022 1:29 am by juliet

» The Final Countdown
VK κεφάλαιο 67 - Page 3 I_icon_minitimeSat Apr 09, 2022 11:43 pm by juliet

» New VK Chapter is HERE!
VK κεφάλαιο 67 - Page 3 I_icon_minitimeWed Oct 11, 2017 7:42 am by lililovelilica

» Links for Other Vampire Knight Forums and Sites that you like and enjoy!!
VK κεφάλαιο 67 - Page 3 I_icon_minitimeSun Aug 21, 2016 7:25 pm by Saphira_K

» VK Memories CH 6!
VK κεφάλαιο 67 - Page 3 I_icon_minitimeThu Aug 18, 2016 6:13 pm by Saphira_K

» VK Memories
VK κεφάλαιο 67 - Page 3 I_icon_minitimeWed Jun 01, 2016 5:59 pm by Saphira_K

» New VK Chapter SPOILERS!
VK κεφάλαιο 67 - Page 3 I_icon_minitimeMon Apr 18, 2016 5:47 pm by Saphira_K

» New VK Bonus Ch!!
VK κεφάλαιο 67 - Page 3 I_icon_minitimeFri Dec 18, 2015 12:53 am by Saphira_K

» Translation of 'Fleeting Dreams'
VK κεφάλαιο 67 - Page 3 I_icon_minitimeWed Sep 09, 2015 2:20 am by Saphira_K

» Bunko Editions
VK κεφάλαιο 67 - Page 3 I_icon_minitimeWed Sep 09, 2015 2:18 am by Saphira_K

» New Vampire knight Extra
VK κεφάλαιο 67 - Page 3 I_icon_minitimeWed Sep 09, 2015 2:15 am by Saphira_K

» The Musical (Original and Revive)
VK κεφάλαιο 67 - Page 3 I_icon_minitimeSun Aug 23, 2015 2:40 am by Dreamiel

» NEW CHAPTER IN 2015?
VK κεφάλαιο 67 - Page 3 I_icon_minitimeMon Jun 01, 2015 12:16 am by Unknown00

» Newbie in the forum...
VK κεφάλαιο 67 - Page 3 I_icon_minitimeFri May 01, 2015 7:13 pm by aisan4494

» Who do you think Yuki loves more: Kaname or Zero?
VK κεφάλαιο 67 - Page 3 I_icon_minitimeFri May 01, 2015 7:09 pm by aisan4494

» Zeki or Yume?
VK κεφάλαιο 67 - Page 3 I_icon_minitimeFri May 01, 2015 7:04 pm by aisan4494

» So What will happen of Kaname?
VK κεφάλαιο 67 - Page 3 I_icon_minitimeThu Mar 19, 2015 6:25 pm by matei alina

We and the Youtube

Poll

would you like to read a sequel of vk?or is hino thinking of writing one?
VK κεφάλαιο 67 - Page 3 Bar_left59%VK κεφάλαιο 67 - Page 3 Bar_right 59% [ 24 ]
VK κεφάλαιο 67 - Page 3 Bar_left27%VK κεφάλαιο 67 - Page 3 Bar_right 27% [ 11 ]
VK κεφάλαιο 67 - Page 3 Bar_left15%VK κεφάλαιο 67 - Page 3 Bar_right 15% [ 6 ]

Total Votes : 41

Friends

Terry Candy

+2
ariel
libra
6 posters

VK κεφάλαιο 67

libra
    libra
    Vampire Knight
    Vampire Knight

Humor : Black
    Warning ZoneVK κεφάλαιο 67 - Page 3 Dropsoa

VK κεφάλαιο 67 - Page 3 Empty VK κεφάλαιο 67

Post by libra Thu Dec 23, 2010 6:02 pm

First topic message reminder :

juliet με πέθανες σήμερα με τα raws sFun_banghead2 sFun_banghead2 sFun_banghead2 sFun_banghead2 sFun_banghead2 sFun_banghead2 sFun_banghead2 sFun_banghead2 sFun_banghead2 sFun_banghead2 sFun_banghead2 sFun_banghead2 sFun_banghead2

τι ήταν αυτό;;;;;;;
    κατ'αρχάς το κεφαλάκι που αποχωρίζεται από το σωματάκι είναι του μπαμπά Άιντου;;; affraid affraid affraid affraid Και μπροστά στη Γιούκι? Μα καλά... πως θα το δικαιολογήσει αυτό ο ΘΕΟΣ μου λες??? Και μάλιστα αυτά τα νέα ότι ο Ζέρο και τα συναισθήματά του για τη Γιούκι ξαναβγαίνουν στην επιφάνεια είναι πολύ κακός οιωνός
    Θα μας τρελάνει η Χίνο...

Και εκείνος που μόλις ξύπνησε από τον βαθύ του ύπνο, του βγάζει την καρδιά η σάρα και μετά ο Κάναμε γιατί τον καρφώνει στην καρδιά (αφού δεν έχει πια καρδιά... μπάι-μπάι καρδούλα)...
    να δω τι Χριστούγεννα θα κάνουμε με αυτά τα νέα στοιχεία..

juliet περιμένω τα σχόλιά σου πως και πως

juliet
    Vampire Knight
    Vampire Knight

VK κεφάλαιο 67 - Page 3 Empty Re: VK κεφάλαιο 67

Post by juliet Sun Jan 09, 2011 5:36 pm

Όπως στο παρελθον δεν δισταζε να θυσιαστει φοβαμαι μηπως είναι αποφασισμενος να κανει και παλι το ιδιο! Παντως θα είναι πολύ φθηνο από την Χινο να επαναλαμβανεται συνεχως …. και θελω να ελπιζω ότι την διαφορα θα την κανει η Γιουκι!

Οσο για τα κενα ….. πώς να χωρεσεις μια αιωνιοτητα σε ένα φλας μπακ χαχαχα!

Ακριβώς αυτό φοβάμαι και εγώ και αυτή τη φορά, φαίνεται αποφασισμένος να το κάνει. ΄Όπως λέω και πιο πάνω, αυτή τη φορά εχει κάποιον (τη Γιουκη) που χρειάζεται να προστατέψει και η δική της απόφαση να εμπλακεί πυροδοτεί στο μυαλό του την απόφαση να δράσει και να σταματήσει να διστάζει για αυτό που αρχικά ήθελε να κάνει...

Αυτή τη φορά πιστεύω οτι είναι αποφασισμένος να μη ξαναζησει οτι και με την ancestor χάνοντας χρόνο που μπορεί να αποβεί μοιραίος...

(ας μη ξεχναμε οτι ο Καναμε ηθελε να κοιμηθεί και να πεθάνει, αποφασισε να ΜΗΝ θυσιαστεί τότε...και να ΜΗΝ εκτελέσει το σχέδιο του) αρα τώρα ΕΧΕΙ ΛΟΓΟ να το εκτελέσει - λόγω κακής εμπειρίας θελει να προλάβει τα χειρότερα για αυτόν.

για αυτό η Γιουκη χρειαζεται να τρέξει χρόνια μπροστά για να τον προλάβει και να τον συνετίσει και επίσης να τον δείρει (LOL) που της κραταει μία τετοια σκέψη και πλάνο σαν μυστικό.

Και τώρα που λεμε για κενα …. μου φαινεται ότι υπαρχουν πολλα στο τελευταιο κεφαλαιο και κυριως στο θεμα του μπαμπα Αιντου! [spoiler] 1.Τι εννοει εδώ ο Hanadagi? Τον κατηγορει που εχασε από την Σαρα;;; Είναι η Σαρα lower από τον λορδο;;; Τι σχεση εχει ο λορδος με τους Hanadagi και γιατι ειχε την απαιτηση να τον προστατεψει από την Σαρα ? Γιατι λεει ότι η Σαρα είναι καλη στα ψεμματα;;;

Ευλογη απορία, μαλλον εχουμε λάθος στη μεταφραση..νομίζω οτι μιλάει για τον Ουρι-Σαμα και πως ο Ουρι εχασε απο τη Σαρα που είναι κατώτερη απο αυτόν...

2.Μετα του ζηταει να του δωσει το αιμα του για να ανακτησει δυναμεις ή μαλλον να του δωσει την ζωη του (γιατι μετα λεει στον Καναμε … thank you for sav…) και ενώ ο λορδος δισταζει στην αρχη στην συνεχεια φαινεται ότι είναι ετοιμος να το κανει….

Νομίζω οτι τον υπνοτίζει εδώ και ο μπαμπας Αιντου τρεχει...κατι τετοιο νομίζω, αν προσεξεις και το χερι του καναμε που εμφανίζεται είναι σαν να τον απαλλάσει απο την ύπνωση...

Ο λορδος Αιντου φαινεται σαν μαριονετα , ετοιμος να υπηρετησει οποιον PB του το ζητησει … αρα δεν είναι αξιοπιστος συμμαχος ουτως ή αλλως για τον Καναμε. Και ισως η φραση με τις μελισσες και την βασιλισσα να μην αναφερεται μονο στην Σαρα ή και στον ιδιο ακομη αλλα σε ολους τους PB. Είναι αυτος όμως αρκετος λογος για να τον σκοτωσει ? Όχι ! Αλλα πρεπει να υπαρχουν κι αλλα στοιχεια .

Δεν μπορώ να το καταλάβω Νινα μου. Χρειαζομαστε πολύ φαντασια. Γενικά σε ολο το Vk ο Καναμε αφηνει αναφορες εδώ οτι οι ευγενείς ακολουθουν σαν σκυλακια τους purebloods -αντίποδας αυτού η nightclass και οι πολλαπλές αναφορές τους οτι ΔΕΝ ακολουθουν τον Καναμε γιατί είναι απλώς και μόνο pureblood...Ο Τακουμα, ο Αιντο και ο Καιν το εχω εκφρασει πολλές φορες..καλά η Ρουκα είναι in love, οπότε you know...

Εδω νομιζω οτι γινεται κατι που η Χινο δεν το αποκαλυπτει ακομα και ισως ειναι το κλειδι για να καταλαβουμε γιατι ο Καναμε σκοτωνει τον λορδο. Κατι του λεει , στην αρχη ο λορδος ξαφνιαζεται και στην συνεχεια γονατιζει και συναινει στον αποκεφαλισμο του. Τι είναι αυτό που του λεει;;;

Δεν μπορώ να καταλάβω. Νομίζω ακόμα πάντως οτι ο μπαμπας Αιντου παραμενει μεχρι τελους πιστός στον Καναμε -ακόμα και αν τον ακολουθεί απλώς και μόνο επειδή είναι pureblood...νομίζω η θυσία του να εκτελεστεί με συγκατάβαση είναι μία απόδειξη αυτού...αν ήταν προδότης θα ήταν και τόσο πρόθυμος;

juliet
    juliet
    Vampire Knight
    Vampire Knight

Humor : Anytime...

Post by juliet Sun Jan 09, 2011 5:41 pm

nina wrote:Απο την αλλη ο ιδιος δεν της εδωσε την αρτεμις και στο τελευταιο κεφαλαιο της ειπε μην διστασεις;;; Που κολλαει τωρα αυτο;;; scratch

της δίνει την Αρτεμίς για να δει τον δρόμο που θα επιλέξει...απο τη στιγμη που συνειδητοπιεί την πρόθεση της, αρχίζει ο διχασμός του, τελικά αποφασίζει να την απελευθερωσει.

Δεν την κραταει αλλο πιστεύω πίσω αλλά θα την αφήσει να ανοιξει τα φτερά της...αλλά σε καμία περίπτωση να χάσει τη ζωή της. Για αυτό και της λέει να ακολουθήσει το δρόμο της και εκείνος τρέχει να προλαβει (μεσω του αρχικου του σχεδίου) και να εκτελέσει αυτό που αρχισε ώστε η Γιουκη να μπορεί να είναι ελευθερη αλλά παράλληλα ασφαλής. Αυτό νομίζω...
    nina
    nina
    Vampire Knight
    Vampire Knight

Humor : Black sarcasm

Post by nina Sun Jan 09, 2011 6:15 pm

juliet wrote:για αυτό η Γιουκη χρειαζεται να τρέξει χρόνια μπροστά για να τον προλάβει και να τον συνετίσει και επίσης να τον δείρει (LOL) που της κραταει μία τετοια σκέψη και πλάνο σαν μυστικό.

Η Γιουκι πιστευω ξυπνησε και σε αυτο βοηθησε το οτι ειδε το παρελθον του Καναμε. Το προαισθημα που ειχε εμενα αυτο μου δειχνει.

juliet wrote:της δίνει την Αρτεμίς για να δει τον δρόμο που θα επιλέξει...απο τη στιγμη που συνειδητοπιεί την πρόθεση της, αρχίζει ο διχασμός του, τελικά αποφασίζει να την απελευθερωσει.

Δεν την κραταει αλλο πιστεύω πίσω αλλά θα την αφήσει να ανοιξει τα φτερά της...αλλά σε καμία περίπτωση να χάσει τη ζωή της. Για αυτό και της λέει να ακολουθήσει το δρόμο της και εκείνος τρέχει να προλαβει (μεσω του αρχικου του σχεδίου) και να εκτελέσει αυτό που αρχισε ώστε η Γιουκη να μπορεί να είναι ελευθερη αλλά παράλληλα ασφαλής. Αυτό νομίζω...

Συμφωνω την αφηνει ελευθερη και παραλληλα τρεχει αυτος για να προλαβει τα χειροτερα .... cryyyyyyy

Ναι ειναι αποφασισμενος αυτη την φορα αν χρειαστει να πεθανει αλλα δεν πιστευω οτι θα γινει!
    Εσυ δεν βλεπεις κανενα φως στο τουνελ δλδ;;; almost.. almost.. almost..

juliet
    juliet
    Vampire Knight
    Vampire Knight

Humor : Anytime...

Post by juliet Sun Jan 09, 2011 9:11 pm

Καλέ και φώτα και λεωφόρους και..και...και...

αλλά νομίζω οτι στην παρούσα φάση το σενάριο παίρνει μία μαλλον δραματική χροια με τη Γιουκη να πρεπει να αναλάβει δράση (αουτς!!).

Τωρα τι θα κάνει και πως θα το κάνει είμαι πολύ περίεργη να το δω. Απλώς ελπίζω για μία και μοναδική φορά να σταθεί και λίγο στα πόδια της και να αποδείξει οτι είναι μία άξια πρωταγονίστρια.
    Αρκετα Ζερο-Καναμε και Κάναμε-Ζερο, ειλικρινά μεχρι τώρα αν δεν ήταν τα αγόρια τίποτα δεν νομίζω απο μόνη της να εκανε (θα την είχα φαει τα κακα vampires).

Το δεσιμο που λες και εγω το αντιλαμβάνομαι οτι πλεον νιωθει περισσότερο τον Καναμε και πιστεύω οτι θα τον στηρίξει (χαχα σε αντίθεση με τη Ζεκικη παράταξη που λέει οτι θα προσπαθησει να μαθει το σχεδιο του αλλά στην πορεια θα ανακαλύψει οτι τα συναισθηματα της για τον Καναμε ήταν μία φούσκα και οτι τωρα θελει τον Ζερο γιατί με αυτόν ενιωσε τη μία και μοναδική αγάπη).
    Ναι νομίζω οτι η Γιουκη χρειαζεται να αποδείξει αντί να ακυρώσει τα συναισθηματα της και συνάμα τόσα volumes και να μας αποδείξει οτι καλώς και μπορεί να δρα και να σκεφτεί μόνη της χωρίς δεκανίκια...

Εκτός απο τον Αιντου που 'ηθελα να πω τι ηρωικό βαμπιράκι που είναι και πόσο διασκεδασα την αρνηση του να επιστρεψει αλλά και την επιμονή του να μεινει για κατασκοπεία.

Αν και οσο είδαμε κωμωδία απο Αιντου, είδαμε, φοβαμαι στο επόμενο κεφαλαιο θα μας λείψει το happy face του... Razz
    nina
    nina
    Vampire Knight
    Vampire Knight

Humor : Black sarcasm

Post by nina Sun Jan 09, 2011 9:33 pm

Μμμ ... σκεφτομουνα οτι μαλλον ειναι καλο που πηρε τοσο δραματικη τροπη τωρα η ιστορια. Διαβασα οτι θα βγουν πολλα ακομα κεφαλαια, καμια 30ρια, (δεν ξερω κατα ποσο ισχυει) αλλα αν ειναι ετσι τοτε σιγουρα σε αυτη την φαση δεν υπαρχει περιπτωση να φυγει ο Καναμε απο τη μεση.

Ναι με τον Αιντου κι εγω γελασα πολυ ... κι αν δεν ηταν τοσο σοκαριστικη η συνεχεια θα ειχε σχολιαστει δεοντως η φραση του " οχι δεν φευγω θελω να κατασκοπευσω κι αλλο" rofl Ωραιος κατασκοπος rofl rofl rofl
    Πολυ σκεφτομαι την αντιδραση του ... pale pale pale

juliet wrote:Το δεσιμο που λες και εγω το αντιλαμβάνομαι οτι πλεον νιωθει περισσότερο τον Καναμε και πιστεύω οτι θα τον στηρίξει (χαχα σε αντίθεση με τη Ζεκικη παράταξη που λέει οτι θα προσπαθησει να μαθει το σχεδιο του αλλά στην πορεια θα ανακαλύψει οτι τα συναισθηματα της για τον Καναμε ήταν μία φούσκα και οτι τωρα θελει τον Ζερο γιατί με αυτόν ενιωσε τη μία και μοναδική αγάπη).

Εγω γιατι πιστευω ακριβως το αντιθετο;;; Τωρα που θα τον χασει θα καταλαβει ποσο βαθια ειναι τα αισθηματα της γι αυτον;;
    ariel
    ariel
    Pureblood Vampire
    Pureblood Vampire

Post by ariel Fri Jan 14, 2011 3:42 pm

Να κάνω κανα σχόλιο κι εγω, γιατι κοντευει να βγει το 68 κι εγω ακόμα αρμενίζω!

Η πρώτη σκηνή που η Γιουκι παρακαλει τον Κάναμε να μείνει μαζί της πολύ με τάραξε.... και στο τέλος που ο Καναμε την αποχεραιτα οριστικα, ταράχτικα ακόμα περισσότερο. Δεν ξέρω βρε κορίτσια, πολύ κακα προμηνύματα παίρνω απο αυτόν τον αποχεραιτισμό, μου έφερε στο νου τη Φρυγία που αποχερετα τον Σπάρτακο...