Vampire Knight & Manga Forum

In order to fully enjoy the board and it's function, you can always log in or sign up to an account. Thank you...

Join the forum, it's quick and easy

In order to fully enjoy the board and it's function, you can always log in or sign up to an account. Thank you...

Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Α forum dedicated to Hino's Matsuri best-seller manga Vampire Knight and the manga we love

Gallery

VK κεφάλαιο 67 - Page 2 Empty

Latest topics

» Do you trust Hino?
VK κεφάλαιο 67 - Page 2 I_icon_minitimeMon May 02, 2022 12:37 am by juliet

» Our Kaname is here!! Vampire Knight memories chapter 38
VK κεφάλαιο 67 - Page 2 I_icon_minitimeMon May 02, 2022 12:35 am by juliet

» Vampire knight Memories 38
VK κεφάλαιο 67 - Page 2 I_icon_minitimeSun Apr 10, 2022 4:18 am by juliet

» Where to Find Vampire Knight Memories Translation
VK κεφάλαιο 67 - Page 2 I_icon_minitimeSun Apr 10, 2022 1:29 am by juliet

» The Final Countdown
VK κεφάλαιο 67 - Page 2 I_icon_minitimeSat Apr 09, 2022 11:43 pm by juliet

» New VK Chapter is HERE!
VK κεφάλαιο 67 - Page 2 I_icon_minitimeWed Oct 11, 2017 7:42 am by lililovelilica

» Links for Other Vampire Knight Forums and Sites that you like and enjoy!!
VK κεφάλαιο 67 - Page 2 I_icon_minitimeSun Aug 21, 2016 7:25 pm by Saphira_K

» VK Memories CH 6!
VK κεφάλαιο 67 - Page 2 I_icon_minitimeThu Aug 18, 2016 6:13 pm by Saphira_K

» VK Memories
VK κεφάλαιο 67 - Page 2 I_icon_minitimeWed Jun 01, 2016 5:59 pm by Saphira_K

» New VK Chapter SPOILERS!
VK κεφάλαιο 67 - Page 2 I_icon_minitimeMon Apr 18, 2016 5:47 pm by Saphira_K

» New VK Bonus Ch!!
VK κεφάλαιο 67 - Page 2 I_icon_minitimeFri Dec 18, 2015 12:53 am by Saphira_K

» Translation of 'Fleeting Dreams'
VK κεφάλαιο 67 - Page 2 I_icon_minitimeWed Sep 09, 2015 2:20 am by Saphira_K

» Bunko Editions
VK κεφάλαιο 67 - Page 2 I_icon_minitimeWed Sep 09, 2015 2:18 am by Saphira_K

» New Vampire knight Extra
VK κεφάλαιο 67 - Page 2 I_icon_minitimeWed Sep 09, 2015 2:15 am by Saphira_K

» The Musical (Original and Revive)
VK κεφάλαιο 67 - Page 2 I_icon_minitimeSun Aug 23, 2015 2:40 am by Dreamiel

» NEW CHAPTER IN 2015?
VK κεφάλαιο 67 - Page 2 I_icon_minitimeMon Jun 01, 2015 12:16 am by Unknown00

» Newbie in the forum...
VK κεφάλαιο 67 - Page 2 I_icon_minitimeFri May 01, 2015 7:13 pm by aisan4494

» Who do you think Yuki loves more: Kaname or Zero?
VK κεφάλαιο 67 - Page 2 I_icon_minitimeFri May 01, 2015 7:09 pm by aisan4494

» Zeki or Yume?
VK κεφάλαιο 67 - Page 2 I_icon_minitimeFri May 01, 2015 7:04 pm by aisan4494

» So What will happen of Kaname?
VK κεφάλαιο 67 - Page 2 I_icon_minitimeThu Mar 19, 2015 6:25 pm by matei alina

We and the Youtube

Poll

would you like to read a sequel of vk?or is hino thinking of writing one?
VK κεφάλαιο 67 - Page 2 Bar_left59%VK κεφάλαιο 67 - Page 2 Bar_right 59% [ 24 ]
VK κεφάλαιο 67 - Page 2 Bar_left27%VK κεφάλαιο 67 - Page 2 Bar_right 27% [ 11 ]
VK κεφάλαιο 67 - Page 2 Bar_left15%VK κεφάλαιο 67 - Page 2 Bar_right 15% [ 6 ]

Total Votes : 41

Friends

Terry Candy

+2
ariel
libra
6 posters

VK κεφάλαιο 67

libra
    libra
    Vampire Knight
    Vampire Knight

Humor : Black
    Warning ZoneVK κεφάλαιο 67 - Page 2 Dropsoa

VK κεφάλαιο 67 - Page 2 Empty VK κεφάλαιο 67

Post by libra Thu Dec 23, 2010 6:02 pm

First topic message reminder :

juliet με πέθανες σήμερα με τα raws sFun_banghead2 sFun_banghead2 sFun_banghead2 sFun_banghead2 sFun_banghead2 sFun_banghead2 sFun_banghead2 sFun_banghead2 sFun_banghead2 sFun_banghead2 sFun_banghead2 sFun_banghead2 sFun_banghead2

τι ήταν αυτό;;;;;;;
    κατ'αρχάς το κεφαλάκι που αποχωρίζεται από το σωματάκι είναι του μπαμπά Άιντου;;; affraid affraid affraid affraid Και μπροστά στη Γιούκι? Μα καλά... πως θα το δικαιολογήσει αυτό ο ΘΕΟΣ μου λες??? Και μάλιστα αυτά τα νέα ότι ο Ζέρο και τα συναισθήματά του για τη Γιούκι ξαναβγαίνουν στην επιφάνεια είναι πολύ κακός οιωνός
    Θα μας τρελάνει η Χίνο...

Και εκείνος που μόλις ξύπνησε από τον βαθύ του ύπνο, του βγάζει την καρδιά η σάρα και μετά ο Κάναμε γιατί τον καρφώνει στην καρδιά (αφού δεν έχει πια καρδιά... μπάι-μπάι καρδούλα)...
    να δω τι Χριστούγεννα θα κάνουμε με αυτά τα νέα στοιχεία..

juliet περιμένω τα σχόλιά σου πως και πως

libra
    Vampire Knight
    Vampire Knight

VK κεφάλαιο 67 - Page 2 Empty Re: VK κεφάλαιο 67

Post by libra Thu Jan 06, 2011 12:05 pm

κι εμείς που καταλάβαμε, τι καταλάβαμε???? lol!
    nina
    nina
    Vampire Knight
    Vampire Knight

Humor : Black sarcasm

Post by nina Thu Jan 06, 2011 1:27 pm

Χαχα nuit και εμεις που εχουμε τοσες μερες που το διαβασαμε τι καταλαβαμε;;; Μας εχει φαει η καταθλιψη 🇳🇴

Παντως οσο το σκεφτομαι ... εχω την (ψευδ)αισθηση οτι η Γιουκι αυτη την φορα θα μας εκπληξει Shocked Ισως ειναι ευσεβης ποθος αλλα στον Ζερο γιατι σταθηκε στις δυσκολες στιγμες του, γιατι δεχτηκε να του δωσει το αιμα της, δεν ηταν σοκαριστικο γι αυτην τοτε;;; Επισης η ιδια δεν πηρε παραμασχαλα την Αρτεμις και ξεκινησε σταυροφορια εναντιον των pure bloods? Η κινηση της αυτη δεν ειναι taboo?

Και μετα αν η Χινο εχει αποφασισει να θυσιασει τον Καναμε καθαριζοντας ολους τους pure bloods, τα υπολοιπα βαμπιρ ποιος θα τα ελεγχει; Δεν νομιζω οτι οι hunters μπορουν απο μονοι τους να το κανουν. Ή Θα καθαρισει και ολα τα υπολοιπα βαμπιρ δλδ και τους φιλους του;;; affraid Αυτο μου φαινεται πολυυυυ ακραιο!

Επισης οι hunters εχουν δικαιοδοσια να κυνηγησουν εναν pure blood και οχι οποιον κι οποιον αλλα τον Καναμε;; Εγω ειχα καταλαβει οτι για να αναμιχθουν οι hunters θα πρεπει τα βαμπιρ να εχουν κανει κακο στους ανθρωπους και οτι δεν ανακατευονται στις διαμαχες μεταξυ των βαμπιρ. Γιατι τωρα να κυνηγησουν τον Καναμε;;; Δεν αθετησε την συμφωνια περι ειρηνης μεταξυ ανθρωπων και βαμπιρ!
    Πιστευω οτι ολα γινονται για να φυγει απο την μεση η Σαρα η οποια εχει ξεσαλωσει εντελως οπως ειχε κανει και η Σιζουκα. Επισης τοτε δεν καθαρισε ολο το συμβουλιο ο Καναμε; Δεν πηγε να σκοτωσει και τον παππου του Τακουμα; Κατι αναλογο πρεπει να ισχυει και στην περιπτωση του μπαμπα Αιντου. Εμενα μου εχει κολλησει η φραση του Καναμε στον μπαμπα Αιντου οτι κανει οπως οι μελισσες που δεν μπορουν χωρις την βασιλισα τους ... ισως πισω απο αυτη την φραση κρυβεται ο λογος του αποκεφαλισμου του ...

Δεν ξερω εγω βλεπω ενα σκηνικο με πολλες ομοιοτητες να επαναλμβανεται ..... :red all over:
    juliet
    juliet
    Vampire Knight
    Vampire Knight

Humor : Anytime...

Post by juliet Thu Jan 06, 2011 4:01 pm

nuitetoile21 wrote:μολις αξιωθηκα να δω και εγω το νεο τευχος και ειμαι ετσι :sSig_what: sSc_jawdrop3

καλα δεν της ειπε να κατσει σπιτι??ποσο στοκος αυτη η γυναικα πια!! δεν την αντεχω δεν την αντεχω!!

κατα τα αλλα δεν καταλαβα τιποτα!! μα τιποτα ομως!! εν τω μεταξυ και τα raws που ειδα ειχαν απο κατω την μεταφραση και σε μερικα δεν καταλαβαινα ποιος μιλαει και ελειπαν και σελιδες - τις οποιες τις ειδα αλλου - και τρεχα γυρευε.δεν καταλαβα τιποτα απολυτως!

Και σιγά που θα καθόταν σπίτι η Γιουκη...Μπουχαχα!!! Τώρα που την είδε ίσα και όμοια...

VK κεφάλαιο 67 - Page 2 006vm.th

Δες ύφος Καναμε ούτε ο ίδιος δεν το πιστεύει.... Χα, χα!!
    Επειδη με εχουν πιάσει τα φεμινιστικά μου αυτή την περιοδο, ΕΥΓΕ ΓΙΟΥΚΗ, πες του αυτός να κάτσει ήσυχα και όταν τον ξαναδείς...ΔΩΣ του και μία με την Αρτεμις στο κεφάλι να μάθει να κάθεται ...αντε πια! Καταπίεση...!!! rofl rofl rofl rofl rofl rofl rofl rofl rofl lol! :fryingpan: :fryingpan:

nina wrote:Χαχα nuit και εμεις που εχουμε τοσες μερες που το διαβασαμε τι καταλαβαμε;;; Μας εχει φαει η καταθλιψη 🇳🇴

Παντως οσο το σκεφτομαι ... εχω την (ψευδ)αισθηση οτι η Γιουκι αυτη την φορα θα μας εκπληξει Shocked Ισως ειναι ευσεβης ποθος αλλα στον Ζερο γιατι σταθηκε στις δυσκολες στιγμες του, γιατι δεχτηκε να του δωσει το αιμα της, δεν ηταν σοκαριστικο γι αυτην τοτε;;; Επισης η ιδια δεν πηρε παραμασχαλα την Αρτεμις και ξεκινησε σταυροφορια εναντιον των pure bloods? Η κινηση της αυτη δεν ειναι taboo?

Και μετα αν η Χινο εχει αποφασισει να θυσιασει τον Καναμε καθαριζοντας ολους τους pure bloods, τα υπολοιπα βαμπιρ ποιος θα τα ελεγχει; Δεν νομιζω οτι οι hunters μπορουν απο μονοι τους να το κανουν. Ή Θα καθαρισει και ολα τα υπολοιπα βαμπιρ δλδ και τους φιλους του;;; affraid Αυτο μου φαινεται πολυυυυ ακραιο!

Επισης οι hunters εχουν δικαιοδοσια να κυνηγησουν εναν pure blood και οχι οποιον κι οποιον αλλα τον Καναμε;; Εγω ειχα καταλαβει οτι για να αναμιχθουν οι hunters θα πρεπει τα βαμπιρ να εχουν κανει κακο στους ανθρωπους και οτι δεν ανακατευονται στις διαμαχες μεταξυ των βαμπιρ. Γιατι τωρα να κυνηγησουν τον Καναμε;;; Δεν αθετησε την συμφωνια περι ειρηνης μεταξυ ανθρωπων και βαμπιρ!
    Πιστευω οτι ολα γινονται για να φυγει απο την μεση η Σαρα η οποια εχει ξεσαλωσει εντελως οπως ειχε κανει και η Σιζουκα. Επισης τοτε δεν καθαρισε ολο το συμβουλιο ο Καναμε; Δεν πηγε να σκοτωσει και τον παππου του Τακουμα; Κατι αναλογο πρεπει να ισχυει και στην περιπτωση του μπαμπα Αιντου. Εμενα μου εχει κολλησει η φραση του Καναμε στον μπαμπα Αιντου οτι κανει οπως οι μελισσες που δεν μπορουν χωρις την βασιλισα τους ... ισως πισω απο αυτη την φραση κρυβεται ο λογος του αποκεφαλισμου του ...

Δεν ξερω εγω βλεπω ενα σκηνικο με πολλες ομοιοτητες να επαναλμβανεται ..... :red all over:

Και εγω πιστεύω οτι η Γιουκη θα μας κάνει την έκπληξη! Το εχει αυτό το ψυχοπονιάρικο και θα την κάνει την υπέρβαση (απλώς κοίτα στο πρωτο μερός στο Ζερο στάθηκε αλλά κοίτα πως κατέληξε...οπότε...ναι..)...

Πολύ με μπερδευει ο μπαμπας Αιντου, οσο την σκςφτομαι την ατακα σου τόσο πιο πολύ δίκιο σου ρίχνω, απο την αλλη αυτός δεν ήταν που πήγε να πει στον Καναμε να σταματήσει τη Σαρα και με το ιστορικό που έχει δύσκολο που φαίνεται...αν ήταν τόσο προδότης, θα μιλούσε μαζί του ο Κάναμε πριν να του πάρει το κεφάλι;

Απο την αλλη και η Σαρα πολύ ψυχραιμη ήταν που είχε τον μπαμπα Αιντου για μαρτυρα αλλά απο την άλλη σκόπευε να τον θυσιάσει για να ξυπνήσει τον Χαναντακι (μονο που αυτός ξύπνησε μόνος του) αρα και δικαιολογείται κάπου που τον άφησε εκεί...πολύ μπερδεμένα πραγματα...

Μα που ειναι πια αυτή η μετάφραση;
    nina
    nina
    Vampire Knight
    Vampire Knight

Post by nina Sat Jan 08, 2011 12:44 pm

Βρηκα στο φορουμ του fox αυτο

Download the VK NIGHT 67th - A SWORD THAT CUTS OFF EVERYTHING

URL : - http://hotfile.com/dl/95068379/7a16037/VK_67.rar.html

Δεν μπορω να το δω αλλα το ποσταρανε σημερα.
    juliet
    juliet
    Vampire Knight
    Vampire Knight

Humor : Anytime...

Post by juliet Sat Jan 08, 2011 12:52 pm

Μερσί νινακο, θα κάνεις και αν κόπο να το ποσταρεις στο αγγλικό; please! sLo_BigBearHug
    nina
    nina
    Vampire Knight
    Vampire Knight

Post by nina Sat Jan 08, 2011 1:59 pm

Done cheers

Θα το εκανα καυευθειαν απλα δεν ηξερα αν μπορει να διαβαστει και αν επιτρεπεται scratch

Any time juli sLo_BigBearHug
    libra
    libra
    Vampire Knight
    Vampire Knight

Post by libra Sat Jan 08, 2011 2:01 pm

ΝΙΝΑκο sLo_Iloveyou sLo_Iloveyou sLo_BigBearHug sLo_BigBearHug sLo_BigBearHug sLo_BigBearHug
    nina
    nina
    Vampire Knight
    Vampire Knight

Post by nina Sat Jan 08, 2011 2:16 pm

Κι εγω libra μου sLo_BigBearHug
    Χαιρομαι που μπορειτε να το δειτε .... αν καταλαβατε τιποτα περισσοτερο ή διαφορετικο απ' οτι ξερουμε please ενημερωστε κι εμενα την αδαη :sleep: γιατι δεν μπορω να το δω lol!
    libra
    libra
    Vampire Knight
    Vampire Knight

Post by libra Sat Jan 08, 2011 2:19 pm

τι εννοείς ότι δεν μπορείς να το δεις?
    nina
    nina
    Vampire Knight
    Vampire Knight

Post by nina Sat Jan 08, 2011 2:27 pm

Δεν μου το ανοιγει ... ειχανε και αλλοι προβλημα γι αυτο δεν ηξερα αν μπορειτε να το δειτε. Anyway φανταζομαι οτι δεν προσθετει κατι περισσοτερο απ΄οτι ηδη γνωριζουμε γιατι δεν βρηκα και κανενα σχολιο που να διαφοροποιει την κατασταση.
    libra
    libra
    Vampire Knight
    Vampire Knight

Post by libra Sat Jan 08, 2011 2:28 pm

στείλε μου με pm το email σου να στο στείλω ;)
    nina
    nina
    Vampire Knight
    Vampire Knight

Post by nina Sat Jan 08, 2011 3:22 pm

Βρηκα μια ενδιαφερουσα θεωρια για την συνεχεια.

Μια φαν αναφερε οτι η Σαρα ισως ψαχνει για εναν συμμαχο hunter γιατι ξερει οτι μονο οι Κουραν δλδ ο Καναμε και η Γιουκι εχουν την δυνατοτητα να χρησιμοποιουν τα antivampire weapons, οποτε για να εχει ελπιδες να τους νικησει χρειαζεται καποιον hunter.

Ποιος ειναι ο πιο καταλληλος για την θεση;;; Ο Ζερο φυσικα! Εκτος του οτι ειναι ο πιο δυνατος hunter, εχει πιει το αιμα και της Γιουκι και του Καναμε και η Σαρα το γνωριζει αυτο οταν τον συναντησε εξω απο το κολεγιο των κοριτσιων ειχε μοιρισει το αιμα και επισης ειναι αυτος που μισει περισσοτερο απ΄ολους τον Καναμε!
    Βεβαια ειναι αδυνατο να συμμαχησει ο Ζερο με μια pure blood και μαλιστα με την Σαρα που εχει ξεφυγει εντελως, αλλα μπορει να υποκριθει οτι συμμαχει και στην συνεχεια να της την φερει. :not sure:

Με καποιον τροπο παντως πρεπει να αναμιχθει και ο Ζερο, αλλα προς το παρον ο Καναμε δεν εχει δωσει το δικαιωμα στους hunters να τον καταδιωξουν.

Απο την αλλη η Σαρα εχει κανει εγκληματα για τα οποια οι hunters εχουν πλεον την νομικη βαση να την κυνηγησουν, οπως αυτο που εκανε στον γιατρο που εκανε την ερευνα για τις ταμπλετες.... Και ειναι και ο Τακουμα που φαινεται οτι πλεον θα παιξει καποιο ρολο. Μηπως δουμε παλι μια συμμαχια Γιουκι-Ζερο που ομως θα ενεργουν στην κατευθυνση που χαραζει ο Καναμε;;;

Τι λετε;;; ❓
    nuitetoile21
    nuitetoile21
    Vampire Knight
    Vampire Knight

Post by nuitetoile21 Sat Jan 08, 2011 3:50 pm

εγω το μονο που εχω να πω ειναι οτι θελω να σπασω τον εκτυπωτη μου που μου εχει κανει τα νευρα κροσια. και επειδη τα εχω παρει τωρα, θα την πληρωσει η γιουκι

αφιερωμενο..τι δεν ταιριαζει;; για δειτε και τους στιχους..